UTA a scos la vânzare măștile de protecție personalizate cu însemnele clubului. ”Știm că vă doriți să arătați dragostea și devotamentul față de echipa preferată”

17 May. 2020, 10:51 Diverse
UTA a scos la vânzare măștile de protecție personalizate cu însemnele clubului. ”Știm că vă doriți să arătați dragostea și devotamentul față de echipa preferată”

Nu doar fanii echipelor din Liga 2 ASU Politehnica Timișoara și Universitatea Cluj au ocazia să-și afișeze în mod public dragostea față de clubul favorit în această perioadă în care utilizarea măștii medicale a devenit obligatorie cel puțin în spațiile închise. Mai nou, și clubul UTA a lansat pe piață, prin intermediul fan-shop-ului, măști personalizate pentru suporterii ei. Acestea sunt la vânzare începând de la 15 mai.

De la 15 mai, România a trecut de la Starea de Urgență la Starea de Alertă ca urmare a pandemiei de COVID-19, care în țara noastră a infectat, până acum, la ora publicării acestui articol, 16.704 de persoane și a dus la decesul a 1.094. Purtarea măștii medicale în spațiile închise, publice, este obligatorie, iar clubul UTA a decis să lanseze pe piață astfel de accesorii personalizate prin intermediul fan-shop-ului.

O mască personalizată cu însemnele clubului UTA costă 15 lei și poate fi procurată de la sediul clubului fanion al Aradului, de pe Calea Victoriei, dar și de pe site-ul 1945.ro.

”Începând de la 15 mai, purtarea măștii de protecție devine OBLIGATORIE nu numai în Arad ci și pe întreg teritoriul țării!

Știm că doriți să vă protejați atunci când ieșiți din case, dar în același timp să vă și arătați dragostea și devotamentul față de echipa preferată așa că magazinul nostru va vinde măști personalizate!

Măștile vor putea fi achiziționare începâd de pe 15 MAI, între orele 16.00 și 20.00, de la sediul clubului UTA de pe calea Victoriei, nr. 20. Costul lor este de 15 lei/bucată.

ATENȚIE! Îi rugăm pe toți cei care ne vor trece pragul mâine să respecte regulile de distanțare:
– păstrarea unui spațiu de 1.5-2m față de persoana cea mai apropiată;
– intrarea în sediul clubului se va face pe rând, maxim 2 clienți fiind admiși în incintă în timpul vânzării. Măștile din fotografia alăturată nu sunt singurele pe care le punem la dispoziție! Așteptăm ca mâine să primim și măști în alb-roșu, iar după ce recepționăm comanda vom posta o poză și cu aceste modele! Am comandat inclusiv măști pentru cei mici!”, sună comunicatul fan-shop-ului clubului UTA.

Modele de măști de protecție scoase de ASU Poli și ”U” Cluj:

17 May. 2020, 10:51 Diverse
Pe aceeași temă