Suporterii echipei FC Universitatea Craiova au protestat în fața stadionului

Marius ANGHEL 16 Mar. 2014, 22:07 Diverse
Suporterii echipei FC Universitatea Craiova** au protestat în fața stadionului

Aproximativ 200 de suporteri ai echipei FC Universitatea Craiova au protestat, duminică, în fața stadionului Ion Oblemenco și i-au cerut patronului Adrian Mititelu să părăsească clubul.

Fanii au cerut ca Adrian Mititelu să plece din fruntea echipei și au scandat lozinci prin care i-au cerut patronului clublui să vândă formația. De asemenea, suporterii Universității Craiova au arborat pe gardul stadionului diverse mesaje prin care îi cer lui Adrian Mititelu să plece de la echipă.

Inițial, protestul trebuia să aibă loc pe esplanada Teatrului Național, în centrul Craiovei, însă primăria a decis să mute locul de desfășurare la stadionul Ion Oblemenco.

„Vrem să plece cel care ne-a distrus echipa de suflet. Nu mai are ce face aici la echipă. A distrus-o!”, a declarat unul dintre susținătorii echipei FC Universitatea Craiova.

Suporterii au luat decizia de a nu se mai prezenta la meciurile de acasă ale FC Universitatatea Craiova până când Adrian Mititelu nu va pleca. „Nu mai vrem să susținem financiar echipa sub nicio formă. Nu mai venim la stadion la meciurile de acasă. De la el (n.r. – Adrian Mititelu) au plecat toate problemele de la echipă”, a spus un suporter al echipei.

Fanii au fost permanent vegheați de jandarmi, pentru ca lucrurile să nu scape de sub control. „Li s-a pus în vedere organizatorilor să se manifeste pașnic, să nu folosească obiecte contondente”, a declarat Ionuț Țapu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul Județean de Jandarmi Dolj.

Protestul a durat aproximativ o oră, timp în care suporterii au cântat imnul echipei, dar și alte lozinci împotriva lui Andrian Mititelu. Suporterii au declarat că vor repeta acțiunile de protest până când Adrian Mititelu va pleca de la echipă.

Sursa: Mediafax

Marius ANGHEL 16 Mar. 2014, 22:07 Diverse
Pe aceeași temă