Stadionul Steaua redevine casa naționalei României. Arena din Ghencea va găzdui ultimele două meciuri din preliminariile CM

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 05 Sep. 2021, 20:03 Actualizat: 05 Sep. 2021, 20:11 Diverse
Stadionul Steaua redevine casa naționalei României. Arena din Ghencea va găzdui ultimele două meciuri din preliminariile CM

Au fost programate primele meciuri ale naționalei mari a României, pe noul stadion Steaua. Arena din Ghencea va fi casa primei reprezentative pentru duelurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, cu Armenia și Islanda.

România va juca în Ghencea ultimele meciuri din preliminariile CM 

Totul a fost confirmat de pagina de Facebook, Echipa națională de fotbal a României, administrată de Federația Română de Fotbal, astfel că totul e la nivel oficial. Așadar, pe stadionul Steaua naționala mare a României va debuta pe data de 11 octombrie, cu Armenia.

O lună mai târziu, pe 11 noiembrie, acolo va avea loc și confruntarea cu Islanda.

ULTIMA ORĂ: Tricolorii vor juca meciurile cu Armenia (11 octombrie) și Islanda (11 noiembrie) din preliminariile CM 2022 pe stadionul Steaua! (..)”, sună anunțul oficial.

România, pe locul 4 în Grupa J 

Cele două meciuri, cu Armenia și Islanda, pot stabili calificarea României la Campionatul Mondial sau prezența în barajul pentru accederea la turneul final. După etapa a 4-a a fazei grupelor, România e pe locul 4, cu 6 puncte, la patru puncte de liderul Armenia și la trei puncte de locul 2, Germania.

Următorul meci al României, în preliminariile Campionatului Mondial, este programat duminică, de la ora 21:45, contra naționalei din Liechtenstein, pe Arena Națională.

România U21 a ratat șansa să debuteze pe stadionul Steaua 

Naționala României U21 putea fi prima selecționată care putea debuta pe stadionul din Ghencea. Confruntarea amicală cu Anglia U21 era programată acolo, pe 3 septembrie, doar că aceasta nu a mai avut loc în cele din urmă. În tabăra englezilor au fost depistate două cazuri de COVID-19, iar amicalul a picat.

Stadionul Steaua trebuia să găzduiască și testul României U21 cu Georgia U21, din 7 septembrie, dar acesta a fost mutat la Voluntari, pe arena ”Anghel Iordănescu”.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

 

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 05 Sep. 2021, 20:03 Actualizat: 05 Sep. 2021, 20:11 Diverse
Pe aceeași temă