George Ogăraru, anunț important pentru steliști, privind un proiect care vizează accesul în Complexul Sportiv Steaua: ”Am reușit, după ani de stres!”

Robert Vișan 14 Jan. 2024, 14:23 Diverse
George Ogăraru, anunț important pentru steliști, privind un proiect care vizează accesul în Complexul Sportiv Steaua: ”Am reușit, după ani de stres!”

George Ogăraru, fost fotbalist la Steaua, CSM Reșița, Oțelul, Ajax și FC Sion, acum coordonator al Academiei Steaua București, a făcut un anunț entuziasmant la începutul acestui an, sâmbătă, 13 ianuarie 2024.

Fostul internațional român și pentru o scurtă perioadă de timp antrenor la Universitatea Cluj și juniorii olandezilor de la Ajax a dezvăluit că a obținut acordul Primăriei București și Administrației Străzilor pentru un proiect în vederea facilitării accesului în Complexul Sportiv Steaua.

George Ogăraru, anunț important despre modificări care vor avea loc privind accesul în Complexul Sportiv Steaua

George Ogăraru (43 de ani) a dezvăluit prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook că o nouă stație de tramvai va fi realizată chiar în fața bazei sportive din Ghencea și va purta numele ”Stadionul Steaua”. De asemenea, o trecere de pietoni semaforizată va fi înființată pentru a facilita accesul copiilor și siguranța acestora în cadrul complexului sportiv.

”Am reușit!!
Pentru mine, unele lucruri sunt mai importante decât rezultatele sportive, mai ales atunci când sănătatea sau integritatea fizică a unor oameni sunt puse în pericol.
După ani de stres, provocat de riscul la care sunt expuși cei peste 1000 de copii și părinți care intră zilnic în Complexul Sportiv Steaua, fără a beneficia de o trecere de pietoni sau de un semafor care să limiteze probabilitatea unui accident rutier sau a impactului cu tramvaiul 41, am obținut acceptul Primăriei București și al Administrației Străzilor de modificare a planului de supralărgire și modernizare al Bulevardului Ghencea!
În acest sens, alături de domnul inginer Iliescu și cu acceptul comandantului clubului CSA Steaua, Razvan Bichir, am demarat încă de anul trecut discuțiile cu Primăria Capitalei pentru a transforma acesta necesitate în realitate.
Astfel, după mai multe consultări și întâlniri, am obținut un mult dorit răspuns pozitiv din partea responsabililor de proiect. Se vor introduce: o trecere de pietoni semaforizată dar și o stație de tramvai care să oprească fix la intrarea în baza sportivă!
Noua stație se va numi “Stadionul Steaua”.
Le mulțumesc pe aceasta cale domnului primar general, Nicușor Dan și domnilor Matei Damian (arhitect sef în cadrul PMB) și Stelian Bujduveanu (viceprimar) pentru că au înțeles și susținut necesitatea acestei modificări de plan în cadrul comisiilor de specialitate!”, a transmis Ogăraru.

  • În acest moment, tramvaiul 41 circulă prin fața stadionului Steaua și nu are o stație în fața Complexului Sportiv mult cunoscut. Venind dinspre Drumul Taberei, ultima stație până în stadion este ”Brașov”, aflată la intersecția străzii Brașov cu bulevardul Ghencea și Prelungirea Ghencea. După trecerea prin fața stadionului, tramvaiul ajunge la capăt, în stația ”Ghencea”, unde se întoarce. Distanța dintre cele două stații este de circa 900 de metri, iar intrarea în Complexul Sportiv Steaua este poziționată la jumătate.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-buziuc-se-desparte-de-steaua-si-continua-la-ceahlaul-19297373

https://liga2.prosport.ro/seria-1/legendele-stelei-merg-la-guvern-si-vor-cere-schimbarea-legii-sportului-19297321

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tsvetelin-chunchukov-primeste-inca-o-sansa-la-steaua-19297263

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-sedinta-cu-comandantul-stelei-19296733

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scandalul-dintre-ogararu-si-oprita-continua-antrenorul-stelei-desfiintat-de-conducator-in-fata-colegilor-motivul-ascuns-pentru-care-seful-academiei-clubului-din-ghencea-cere-promo-19296413

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noi-disensiuni-la-steaua-daniel-oprita-reactie-dupa-postarea-lui-george-ogararu-19296238

https://liga2.prosport.ro/seria-1/george-ogararu-vrea-si-mai-multi-tineri-jucatori-in-lotul-lui-oprita-19296131

https://liga2.prosport.ro/special/juniori/george-ogararu-a-cerut-marire-de-salariu-la-csa-steaua-i-a-lasat-pe-toti-masca-in-biroul-superiorilor-luati-din-banii-lui-oprita-exclusiv-19284566

Robert Vișan 14 Jan. 2024, 14:23 Diverse
Pe aceeași temă