„Nu știi de unde sare iepurele.” Cum apreciază conducătorii echipei Dacia Unirea convocarea lui Gabriel Niță la selecția pentru naționala de tineret

Marius ANGHEL 08 Mar. 2017, 14:21 Diverse

La începutul acestei săptămâni, Daniel Isăilă, selecționerul echipei naționale de tineret a României, a organizat la Centrul Național de Fotbal de la Buftea o acțiune de selecție la care a invitat jucători din Liga a 2-a și Liga a 3-a, 26 fiind numărul total de fotbaliști chemați la acest trial. Iar printre cei convocați la acestă acțiune s-a aflat și fundașul dreapta al Daciei Unirea Brăila, Alexandru Gabriel Niță (foto mic). Isăilă și membrii staffului său i-au împărțit pe jucători în două echipe, pentru a-i vedea la lucru într-un meci școală.

„A fost doar o acțiune de selecție urmând ca într-o săptămână – două să fie anunțată componența lotului național U21. Din câte am înțeles de la jucător, el a fost mulțumit de felul în care s-a prezentat. Sunt convins însă că lotul va fi format în majoritate din jucători din prima ligă, dar vor fi probabil și câteva implanturi cu fotbaliști din Liga a 2-a. Indiferent de rezultat, participarea la acest trial este bună pentru moralul jucătorului. Nu știi de unde sare iepurele, el face parte din lotul lărgit și cu siguranță va confirma dacă va mai fi chemat. Antrenorul lotului a căutat soluții în celelalte două eșaloane, iar Niță poate reprezenta, din punctul meu de vedere, o soluție pentru naționala de tineret”, a declarat Valentin Avramescu, președintele Consiliului Director al Daciei Unirea.

Șeful Daciei Unirea a mai spus că în următoarele șase săptămâni echipa fanion a Brăilei va juca numai pe Municipal. „Începând cu partida de sâmbătă, o lună și jumătate vom juca la Brăila. Va fi foarte greu, o etapă jucăm, alta stăm, dar asta este situația pentru că s-au retras atâtea formații din campionat. Sâmbătă jucăm acasă cu CS Balotești și pentru acest meci trebuie să ne pregătim, apoi vom vorbi, pe rând și despre celelalte jocuri”, a mai spus Valentin Avramescu.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 08 Mar. 2017, 14:21 Diverse
Pe aceeași temă