Noi probleme pentru Foresta. Riscă depunctarea dacă nu își stinge cele trei litigii pe care le are la FRF

Marius ANGHEL 09 May. 2017, 16:46 Diverse
Noi probleme pentru Foresta.** Riscă depunctarea dacă nu își stinge cele trei litigii pe care le are la FRF

Aflată într-un moment deosebit de dificil din punct financiar, care pune sub semnul întrebării chiar viitorul grupării sucevene, Foresta se vede pusă în situația de a-i plăti lui Marius Matei, fotbalist care s-a transferat în iarnă la Luceafărul Oradea, suma de 3.800 de lei, reprezentând restanțe salariale. Cel puțin așa a decis Comisia Națională de Soluționare a Litigiilor.

Pe masa comisiei respective se mai află încă două reclamații la adresa grupării sucevene, care au fost depuse de foștii antrenori Cristian Popovici și Marius Gireadă, pronunțarea în aceste cazuri urmând să aibă loc pe 11 mai. Cei doi tehnicieni, cărora le-au fost reziliate contractele cu Foresta din cauza lipsei de rezultate, solicită la rândul lor achitarea unor drepturi salariale restante.

Neachitarea acestor restanțe ar putea duce la depunctări în campionat pentru echipei Foresta Suceava, care în acest moment se află pe locul 11 în Liga 2, cu 41 de puncte acumulate în 29 de meciuri desfășurate în 33 de etape.

Activitatea la clubul sucevean s-a desfășurat la limita de avarie în ultimele două luni din cauza unei datorii de 300.000 de lei către Fisc. Din acest motiv, Foresta nu a putut depune încă proiectul necesar pentru a putea accesa fondurile de la Consiliul Local pe anul în curs. Pentru ieșirea din acest blocaj, primarul Ion Lungu a inițiat zilele trecute o colectă publică pentru sprijinirea grupării de pe Areni, astfel că suporterii pot dona bani pentru salvarea echipei în contul RO 42 PIRB 3500 7729 7400 1000.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 09 May. 2017, 16:46 Diverse
Pe aceeași temă