Niculescu: „Nu am am avut un meci de retragere și sincer îmi doresc!”

Marius ANGHEL 07 Dec. 2013, 15:27 Diverse
Niculescu:**

Tehnicianul echipei CS Municipal Râmnicu Vâlcea, Claudiu Niculescu, a declarat că și-ar dori un meci de retragere în tricoul echipei pentru care a evoluat ultima dată, Universitatea Cluj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Nu am am avut un meci de retragere și sincer îmi doresc. Dacă ar fi să fie mi-ar plăcea să joc pentru Universitatea Cluj, în fața suporterilor clujeni, care sunt minunați. Dacă ar fi ca meciul amical să fie și cu Dinamo atunci ar fi perfect, mai ales că cele două galerii sunt înfrățite. Și pentru Ionel Dănciulescu ar putea să fie meciul de retragere. În fine, îmi doresc dar nu depinde de mine”, a spus Niculescu la banchetul de final de al al echipei vâlcene.

Fostul atacant nu are în plan să plece de la CS Municipal: „Am împlinit un an la Râmnicu Vâlcea, chiar dacă mulți spuneau că voi sta numai câteva luni până voi găsi un nou angajament în Liga I. Vreau să ajung în primul eșalon dar cu CSM. Mă simt excelent aici, sunt aproape de casă, oamenii sunt minunați. Avem un lot bun care pooate obține promovarea chiar dacă avem adversari puternici ca CS Universitatea, Gloria Bistrița sau FCM Târgu Mureș”.

Sursa: Mediafax

Marius ANGHEL 07 Dec. 2013, 15:27 Diverse
Pe aceeași temă