Munteanu, oficial la Metalul: „Dacă voi primi o ofertă de a antrena în altă parte, voi fi alături de echipa din Reșița”

Marius ANGHEL 18 Mar. 2014, 18:02 Diverse

Dorinel Munteanu, cel mai selecționat jucător din Naționala de fotbal a României, a fost împuternicit luni, 17 martie, reprezentant onorific al primarului municipiului Reșița, Mihai Stepanescu, în Valea Domanului.

Decizia nu este surprinzătoare, fostul internațional, originar din județul Caraș-Severin, fiind de câteva luni prezent activ în anturajul grupării reșițene. În alegerea sa, primarul Mihai Stepanescu se bazează pe experiența lui Dorinel Munteanu și pe partea sentimentală, „Munti” fiind cărășean. „Îi mulțumesc pentru tot ce a făcut până acum și cred că și prin faptul că este o persoană respectată, foarte cunoscută la nivel național și internațional, poate aduce un plus echipei noastre de liga a doua și orașului nostru. Dorinel Munteanu va veni cu propuneri, cu idei, în cadrul ședințelor pe care le vom avea. Pentru a elimina orice speculație, nu are alt gând decât să ajute echipa”, a spus Mihai Stepanescu.

„Îi mulțumesc domnului primar pentru încredere, pentru acest titlu onorific. Mă interesează atât soarta echipei de liga a doua, cât și, foarte important zic eu, soarta grupelor de copii și juniori din Valea Domanului, în care îmi pun mari speranțe. Încerc ca toată priceperea mea, toată experiența mea să fie de ajutor aici. De acum încolo voi avea și responsabilitate, dar îmi place ceea ce fac. Chiar dacă voi primi o ofertă de a antrena în altă parte, voi fi alături de echipa din Reșița.” a declarat și Dorinel Munteanu, citat de Arena bănățeană.

Prezent la întâlnirea cu jurnaliștii, precedată de o ședință internă a Clubului Sportiv Municipal Școlar Reșița cu toți antrenorii din centrul de copii și juniori, antrenorul principal al echipei Metalul Reșița, Marian Pană, a salutat și el prezența lui Dorinel Munteanu lângă gruparea din Valea Domanului. „Pentru mine, lucrurile sunt clare, a spus Marian Pană. Sunt mulțumit de felul în care se desfășoară activitatea, toată lumea este alături de echipă. Cu Dorinel Munteanu colaborez încă din turul campionatului, noi am fost colegi, discutăm orice problemă despre echipă. Atâta timp cât este în folosul echipei, nu văd de ce nu am colabora. E clar că toată lumea vrea să fie bine. Eu sunt acum preocupat mai mult de meciurile importante care vor veni în liga a doua. Din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte bune în acest moment la Reșița. Personal, sunt mulțumit. Le mulțumesc tuturor pentru sprijin. Acum rămâne să și finalizăm, în primul rând cu o calificare în play-off și apoi să vedem, cu ajutorul lui Dumnezeu, ce va mai fi.”

Tot luni, 17 martie, a fost anunțat și numele coordonatorului activității la CSM Școlar Reșița, acesta fiind Adrian Ciocan, care îl înlocuiește pe Carol Gurgu, devenit între timp antrenor secund la Metalul.

„Mulțumesc domnului primar, domnului viceprimar și domnilor consilieri pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și sper ca împreună cu staff-ul tehnic de la grupele de copii și juniori și cu ajutorul domnului Dorinel Munteanu să facem posibil ca echipele noastre să se califice în fazele superioare ale Campionatului Național, indiferent de categoria de vârstă. Dar, trebuie să aveți încredere în noi și trebuie să aveți multă răbdare, pentru că acest lucru nu se poate face peste noapte, ci în timp.” a spus Adrian Ciocan, citat de Arena bănățeană.

Marius ANGHEL 18 Mar. 2014, 18:02 Diverse
Pe aceeași temă