Munteanu: „Mulțumim primarului și consilierilor locali”

Marius ANGHEL 04 Dec. 2013, 16:39 Diverse
Munteanu:**

Managerul CSM Râmnicu Vâlcea, Lucian Munteanu a mulțumit public, prin intermediul siteului oficial al clubului, primarului municipiului de pe malul Oltului, Emilian Frâncu, dar și consilierilor locali.

„Vreau să mulțumesc, în numele celor care fac parte din clubul de fotbal CSM Râmnicu Vâlcea, reprezentanților politici locali care ne-au ajutat să echilibrăm situația financiară dificilă și neprevăzută, apărută după preluarea clubului în vară de către acționarul majoritar, domnul Laurențiu Nițu. În primul rând, țin să-i mulțumesc domnului Emilian Frâncu, primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea, cel care și-a dorit ca CSM să intre pe un alt drum, cel al performanței, arătându-și disponibilitatea de a rezolva problemele pe care le-am întâmpinat. Dânsul a fost cel care a propus spre dezbatere publică soluția ieșirii noastre din constrângerea financiară în care ne-am aflat. De altfel, domnul Primar este un iubitor al fotbalului și nu a ratat ocazia de a vedea, pe viu, echipa lui Claudiu Niculescu la meciurile programate în Zăvoi” a spus Lucian Munteanu pe www.csmrmvl.ro.

Managerul general al CSM-ului a mulțumit și tuturor consilierilor locali, inclusiv lui Cosmin Constantinescu, unul dintre contestatarii inițiali ai noului acord. „În al doilea rând, vreau să mulțumesc tuturor consilierilor locali ai Municipiului Rm. Vâlcea, cei care au analizat solicitările făcute de noi și au decis să sprijine fotbalul vâlcean. S-a votat în unanimitate pentru rezolvarea problemelor de la club, ceea ce înseamnă că fotbalul vâlcean a reușit să-i unească pe politicieni în această privință. Un lucru pozitiv a fost și acela că, desi inițial a fost contestatar al soluțiilor noastre de evitare a unui colaps, unul dintre consilierii locali și-a dat seama că acele greșeli de management financiar făcute în trecut trebuie îndreptate, iar în final s-a alăturat și el demersului nostru. Începand cu ianuarie 2014 va intra in vigoare noul acord cadru cu Primăria Municipiului Rm.Vâlcea și totodată sperăm să se concretizeze și promisiunile venite din partea Consiliului Județean Vâlcea. Așadar, suntem pe drumul cel bun, am terminat pe locul doi și avem șanse mari să promovăm”, a mai afirmat Luci Munteanu.

Cum se cunoaște, Fiscul a imputat acum clubului o datorie de circa 150 mii euro, din perioada 2008-2010, provenită din neplata TVA, în perioada când actionar majoritar era Primăria Râmnicu Vâlcea. Consiliul local al Municipiului Rm.Vâlcea a votat în unanimitate mărirea sumei lunare acordată CSM-ului, de la 500 milioane lei vechi, la 750 milioane lei vechi.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 04 Dec. 2013, 16:39 Diverse
Pe aceeași temă