Meciurile Botoșaniului se văd la TV! Vezi cine îi va transmite

01 Sep. 2011, 17:11 Diverse
Meciurile Botoșaniului se văd la TV!** Vezi cine îi va transmite

Conducerea clubului FC Botoșani a ajuns la o înțelegere cu postul de televiziune Dolce Sport pentru a transmite meciurile de pe teren propriu ale moldovenilor. Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani spune că este vorba de un contract valabil pe un an de zile.

„Am ajuns la o înțelegere cu cei de la Dolce Sport și vom semna un contract valabil pe un an. Deocamdată nu pot spune suma contractului pentru că mai trebuie să avem o discuție și să stabilim ultimele detalii ale contractului dar în mod sigur suma este mai mică decât am stabilit inițial. Dacă toate cluburile din liga a II-a erau de acord și vindeam drepturile de televizare la pachet fiercare ar fi primit câte 38.000 de euro. În aceste condiții, au fost trei-patru cluburi care au încasat mai mult iar altele vor primi 10.000-15.000 de euro. De asemenea, este posibil ca unele cluburi să nu reușească să încheie contracte cu nicio televiziune”, a spus Cornel Șfaițer.

Primul meci pe care Dolce Sport îl va transmite în direct de la Botoșani este cel de sâmbătă în care gruparea locală va întâlni pe Săgeata Năvodari.

Sursa: BTOnline

Foto: Dan HRITCU

01 Sep. 2011, 17:11 Diverse
Pe aceeași temă