Marius Popescu, fost președinte al CSM Reșița, a încetat din viață: ”Din păcate, a plecat, cu siguranță, cel mai bun conducător de fotbal din județul Caraș Severin, și nu numai!”

Marius ANGHEL 21 Jul. 2020, 11:04 Diverse
Marius Popescu, fost președinte al CSM Reșița, a încetat din viață: ”Din păcate, a plecat, cu siguranță, cel mai bun conducător de fotbal din județul Caraș Severin, și nu numai!”

Veste tristă din Valea Domanului. Marius Popescu, fost președinte al echipelor Gloria Reșița și CSM Reșița, a încetat din viață luni, 20 iulie, la secția de terapie intensivă a Spitalului Județean Reșița, cu trei zile înainte de împlinirea vârstei de 75 de ani. Decesul a survenit în urma unui al doilea atac cerebral suferit.

Marius Popescu era considerat unul dintre cei mai buni conducători din fotbalul reșițean.

Viorel Lolea: ”Dânsul a creat acea echipă foarte bună a Reșiței”

Vestea tristă a fost anunțată la Radio Timișoara de președintele AJF Caraș Severin, Viorel Lolea. ”Din păcate, a plecat, cu siguranță, cel mai bun conducător de fotbal din județul Caraș Severin, și nu numai! Dânsul a creat acea echipă foarte bună a Reșiței. I-a împins de la spate pe Vali Ciucur, pe Cristi Chivu în acea perioadă frumoasă, din anii ’90. Până azi, a fost și colegul meu la AJF Caraș Severin. A fost consilierul meu. Practic, el m-a convins să candidez la funcția de președinte”, a declarat Viorel Lolea.

CSM Reșița: ”Ne-a condus timp de 6 ani și am reușit promovarea în Liga 1”

Mesaj de condoleanțe a transmis și CSM Reșița, echipa din Liga 2. ”Cu o mare tristețe în suflet, am aflat că fostul nostru președinte – Popescu Marius, care ne-a condus timp de 6 ani și cu care am reușit promovarea în Liga 1, a încetat fulgerător din viață la vârsta de 76 ani.
CSM Reșița transmite sincere condoleanțe familiei!
Odihnește-te în pace, Nea Marius!”, a scris clubul din Valea Domanului prezidat acum de Cristian Bobar.

Marius Popescu era originar din Caracal, la mijlocul anilor ’90 a fost președintele clubului Gloria Reșița, iar apoi a trecut în aceeași funcție la CSM Reșița, cu care a reușit promovarea în Liga 1 în 1997, urmată de trei sezoane consecutive în elita fotbalului românesc. La 23 iulie ar fi împlinit 75 de ani.

În ultimii ani, Marius Popescu a activat ca observator de joc în cadrul Asociației Județene de Fotbal Caraș Severin.

Foto principal: Radio Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-obtinut-o-remiza-in-amicalul-cu-soimii-lipova-alexandru-pelic-nu-ne-interesa-rezultatul-important-este-ca-jucatorii-sa-inteleaga-ceea-ce-le-transmitem-19139712

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-doar-7-cluburi-din-20-au-obtinut-din-prima-certificarea-pentru-noul-sezon-de-liga-2-printre-echipele-cu-probleme-se-numara-u-cluj-asu-poli-sau-fc-u-cra-19139868

Marius ANGHEL 21 Jul. 2020, 11:04 Diverse
Pe aceeași temă