Marinaș și Villand, în mini-vacanță la Gardoș

Marius ANGHEL 12 Dec. 2014, 13:05 Diverse
Marinaș și Villand,** în mini-vacanță la Gardoș

Transferat de Steaua în Premier League, la Southampton, echipa revelație a primei ligi engleze datorită evoluțiilor și a locului ocupat în campionat, Florin Gardoș nu și-a uitat prietenii apropiați din orașul natal, Satu Mare, și i-a invitat să-i fie alături.

Astfel, timp de o săptămână, Adrian Marinaș (Someșul Oar) și Robert Villand (Olimpia Satu Mare) au fost oaspeții lui Gardoș. În mini-vacanța petrecută în Anglia, Gazeta de Nord-Vest scrie că cei doi jucători ce activează pentru echipe din România au fost în tribune la meciul Southampton – Manchester United (1-2) pentru a-și urmări prietenul, însă, din păcate, nu l-au putut vedea jucând pentru că fostul stelist a fost doar rezervă.

Apoi, Marinaș, alături de soția Lorena, și Villand cu prietena sa Teodora, au fost invitații lui Gardoș la un tur al Londrei, atracția fiind London Eye.

Cum Gardoș nu are liber de sărbători, Southampton urmând să joace pe 26 decembrie cu Crystal Palace, în perioada Crăciunului, alături de fundașul sătmărean va fi întreaga familie.

Marius ANGHEL 12 Dec. 2014, 13:05 Diverse
Pe aceeași temă