Marian Iancu nu ar spune nu Rapidului! În ce condiții ar investi fostul patron al lui Poli

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 Dec. 2013, 21:02 Actualizat: 30 Dec. 2013, 16:24 Diverse
Marian Iancu nu ar spune nu Rapidului!  În ce condiții ar investi fostul patron al lui Poli

Retrogradați la „masa verde” din Liga I, rapidiștii se zbat să iasă din criza financiară pe care o traversează. Nicolae Cristescu și Adrian Zamfir fac eforturi să salveze echipă, dar planul de redresare scârțâie. Marian Iancu nu se arată convins de planurile giuleștenilor și spune că Rapidul ar fi revenit în prim-plan dacă ar fi încercat „calea curată”. Fostul patron de la Poli Timișoara se arată dispus să revină în fotbalul românesc, dar doar în anumite condiții: „Aș veni să ajut”

„Văd acum o încercare de a salva Rapidul, printr-o speculație la lege, printr-un dribling, agățându-se de legea insolvenței. Dacă o luau de la zero, dura 3-4 ani dar erau undeva liniștiți, creșteau bine și reveneau natural în Liga I”, a spus Marian Iancu la Dolce Sport.

„Nu cred în proiectul Rapid! Cu un fotbal curat, aș veni să ajut”

„Cu un fotbal curat, am spus dintotdeauna că aș investi la Rapid. Nu majoritar, dar aș ajuta Rapidul. Aș putea fi un acționar minoritar. Rapidul îl am în suflet! M-am născut în Giulești, e normal să fiu rapidist. Nu cred în proiectul ăsta, nu-l simt… și mă doare sufletul. Dacă în câțiva ani de zile Rapid revine în Liga 1 pe un proiect bun, curat, sau dacă voi simți eu că planul de reorganizare merge, atunci o să vin să ajut”, a mai spus Marian Iancu.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 Dec. 2013, 21:02 Actualizat: 30 Dec. 2013, 16:24 Diverse
Pe aceeași temă