Liga Suporterilor Vâlceni reacționează: „FRF ne demonstrează de ce e înjurată pe toate stadioanele”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Jun. 2014, 17:44 Diverse
Liga Suporterilor Vâlceni reacționează:**

Amânarea de către Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a unui răspuns ferm în privința dreptului de promovare al echipei CS Universitatea Craiova a stârnit nemulțumiri în rândul fanilor formației CSM Râmnicu Vâlcea, adversara craiovenilor în lupta pentru accederea în Liga 1.

Liga Suporterilor Vâlceni a reacționat prin liderul ei, Robert Vlădășel, după ce Lucian Munteanu, managerul general al CSM-ului, a spus că echipa sa așteaptă omologarea rezultatelor de către Comitetul Executiv pentru a face un nou memoriu și chiar pentru a merge la TAS. 

„Comisia de Disciplină vrea să treacă peste articolul 54 și să dea drept de promovare unui club înființat în 2013. Prin decizia lor, cei de la FRF demonstrează încă o dată din ce motiv sunt înjurați meci de meci pe toate stadioanele din țară, în special la meciurile naționalei. Conducerea CSM va continua demersurile la TAS și va avea câștig de cauză, suntem convinși că vor face totul pentru ca echipa să joace în Liga 1. Din păcate, în țară contează mai mult banul decât legea”, a spus Robert Vlădășel, liderul Ligii Suporterilor Vâlceni.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Jun. 2014, 17:44 Diverse
Pe aceeași temă