Ioan Arion, fost jurnalist și oficial sportiv, a încetat din viață!

Marius ANGHEL 08 Jan. 2021, 12:04 Diverse

Ioan Arion, jurnalist, comentator sportiv, dar și fost oficial sportiv a încetat din viață ieri, 7 ianuarie 2020, la vârsta de 68 de ani.

Fostul colaborator al ProSport, originar din Turda, a plecat la cele veșnice după ce în ultima perioadă a fost internat la secția ATI a Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca (Spitalul „Clujana”) cu mai multe probleme medicale, inclusiv pozitiv la COVID-19.

Zilele trecute, familia sa ceruse ajutor, prin intermediul rețelelor sociale, pentru donare de sânge. Din păcate, eforturile medicilor și generozitatea donatorilor nu l-au mai putut ajuta.

”Cu durere în suflet, vă anunț că unchiu a ales viața veșnică! A fost o fire puternică, însă aceasta a fost alegerea sufletului lui! Vă mulțumim încă o dată tuturor celor care ați fost alături de el și l-ați ajutat! Îmi doresc să vă aduceți aminte de el cu drag! Să vă aduceți aminte de toate lucrurile frumoase pe care le-a făcut pentru lumea sportului, a presei, a orașului! Să vă amintiți de el cu zâmbetul pe buze! Să vă aduceți aminte de el, așa cum l-ați cunoscut fiecare în parte! Încă o dată, noi, familia, vă mulțumim pentru tot ce ați făcut, fiecare din voi pentru el! Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace și să îl călăuzească în Lumină!”, a transmis Anca Arion.

Mare parte a vieții sale, Ioan Arion și-a dedicat-o sportului. Fie ca jurnalist, ca arbitru, observator al AJF Cluj sau conducător cu funcție executivă la cluburi din județul Cluj. A fost vicepreşedinte al echipei Arieşul Mihai Viteazu sau delegatul echipelor de Liga a 4-a în relaţia cu AJF Cluj, dar și un împătimit al mișcării fotbalistice din Turda.

Dumnezeu să-l odihnească!

Marius ANGHEL 08 Jan. 2021, 12:04 Diverse
Pe aceeași temă