Ilie Stan are un nou șef la SCM Gloria Buzău. Un antrenor cu funcții la FRF și FR Minifotbal i-a luat locul lui George Timiș

Marius ANGHEL 18 Oct. 2019, 15:20 Diverse

SCM Gloria Buzău a numit în această săptămână un nou șef al secției fotbal și antrenor coordonator după ce cel care ocupa înainte această funcție, George Timiș, a demisionat pe 27 septembrie. Cristian Marian Lupu (41 de ani) este alesul Comitetului Director al clubului din Crâng. Lupu este, astfel, noul șef al lui Ilie Stan, antrenorul principal al echipei care activează în Liga 2.

George Timiș (foto principal, în dreapta), fostul șef al secției de fotbal al SCM Gloria Buzău, totodată antrenorul cu care echipa a reușit promovarea în Liga 2 și în locul căruia a fost adus în această vară Ilie Stan, s-a despărțit oficial de clubul din Crâng la finalul lunii trecute, pe 27 septembrie, când și-a depus demisia invocând motive personale, a susținut președintele Ion Cazan. Cu o săptămână înaintea acestuia, de la SCM Gloria plecase și Dumitru Mureșanu, directorul sportiv al clubului, care invocase probleme de sănătate.

În această săptămână, Ion Cazan (foto principal, în stânga) a făcut public, printr-un comunicat, numele noului șef al secției fotbal, adică superiorul lui Ilie Stan. Acesta este Cristian Marian Lupu (foto text), cel care până la această numire era șeful Centrului de Copii și Juniori al SCM Gloria Buzău. Acesta este implicat atât în cadrul Federației Române de Fotbal, în departamentul de scouting, cât și în Federația Română de Minifotbal, unde este membru în Comitetul Executiv.

„Clubul SCM Gloria Buzău anunță că, începând cu data de 15 octombrie 2019, prin hotărârea Comitetului Director, domnul Cristian Marian Lupu a fost numit șef al secției fotbal și antrenor coordonator.

Domnul Cristian Marian Lupu s-a născut la Buzău, în data de 30 septembrie 1978. Este căsătorit și are un copil. A fost jucător de fotbal la echipe de juniori și seniori, în anul 2001 a absolvit Academia Națională de Educație Fizică și Sport din București, iar actualmente este profesor-antrenor la Liceul Tehnologic „Henri Coandă” din Buzău. Acesta a fost antrenor al echipei naționale de minifotbal și deține licența de antrenor „A” UEFA. Până la data numirii, Cristian Marian Lupu a activat ca șef al Centrului de Copii și Juniori din cadrul clubului SCM Gloria Buzău. În momentul de față, este colaborator al Federației Române de Fotbal la departamentul de scouting și membru în comitetul executiv al Federației Române de Minifotbal.

Conducerea clubului îi urează mult succes în această nouă provocare profesională și cât mai multe victorii alături de echipa noastră.

Director SCM GLORIA BUZĂ‚U,                                     
                Ion CAZAN”
, sună comunicatul SCM Gloria Buzău.

SCM Gloria Buzău vine după o înfrângere înregistrată la Reșița, 1-2 cu CSM, iar sâmbătă, de la ora 11:00, joacă pe teren propriu cu Viitorul Pandurii. Echipa buzoiană se află pe locul 6 în clasamentul Ligii 2 după 12 etape, cu 19 puncte, dar cu un meci mai puțin disputat. În etapele 3 și 4 a fost pe locul 1.

Marius ANGHEL 18 Oct. 2019, 15:20 Diverse
Pe aceeași temă