Gurgu vs. Bobar, scandal pe iarba lui Chivu: „Un om care a primit o pălărie mult prea mare”

Marius ANGHEL 21 Nov. 2013, 14:11 Diverse
Gurgu vs. Bobar, scandal pe iarba lui Chivu:**

Managerul sportiv al lui Dinamo s-a simțit lezat de afirmațiile din dreptul la replică al lui Carol Gurgu și i-a răspuns dur oficialului din Valea Domanului.

Cristi Bobar ne-a contactat telefonic imediat ce a aflat despre afirmațiile lui Gurgu, dorind să-i dea o replică acestuia și să clarifice povestea covorului sintetic primit sub formă de donație de la Cristi Chivu. „Se fac tot felul de insinuări la adresa mea legate de acest teren și sunt foarte deranjat, mai ales că aceste insinuări sunt făcute de un om care a primit o pălărie mult prea mare și care ar fi mai bine să stea în banca lui. Nu vreau să mă cobor la nivelul lui, așa că nu mă pun să vorbesc despre cine este acest Gurgu și cum a ajuns el să conducă un club de tradiție al fotbalului românesc. Nu e prima dată când face referire la mine, i-am recomandat și lui, și altora să-și vadă de treabă, să nu se mai lege de numele meu. Să nu mă facă să vorbesc, că nu-i văd bine!”, a spus Bobar.

Actualul oficial al lui Dinamo a explicat și modul în care suprafața sintetică de joc a ajuns la Reșița. „Cristi Chivu ne-a întrebat cu ce ne poate ajuta. I-am spus că un teren sintetic ar fi extraordinar pentru noi, chiar și unul la mâna a doua, știind că investiția nu ar fi chiar mică. Ne-a spus să căutăm și am găsit ca varianta cea mai bună covorul sintetic de la Dinamo. Am primit asigurări că se mai poate folosi cel puțin cinci ani. Nu eu am stabilit durata lui de viață, ci cei care se pricep și se ocupă cu asta. Cristi Chivu a văzut și el cu ochii lui suprafața de joc, de asta este supărat pentru ceea ce s-a întâmplat. El chiar a vrut să facă un lucru bun și a ieșit cu imaginea șifonată. Nu merita asta. Am vorbit ieri cu mama lui, nu sunt supărați pe mine, pentru că mă cunosc foarte bine și știu că nu e vina mea pentru această situație. Vreau să mai precizez un lucru: banii pentru acest teren nu au ajuns niciodată la Reșița sau în conturile clubului, ci au fost virați direct de fundația lui Cristi proprietarului terenului. Poate că asta îi și deranjează pe unii. Credeți că eu sau cei de la fundația lui Cristi ar fi cumpărat cu zeci de mii de euro o cârpă, așa cum insinuează nu știu cine pe la Reșița?! Am primit de la Cristi Chivu un cadou, o donație, și unii se trezesc să facă nazuri. E rușinos!”, a mai precizat Bobar.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 21 Nov. 2013, 14:11 Diverse
Pe aceeași temă