Gest simbolic al suporterilor bihoreni: au dăruit detergent pentru spălarea echipamentului jucătorilor

Marius ANGHEL 11 Jul. 2014, 15:34 Diverse
Gest simbolic al suporterilor bihoreni:** au dăruit detergent pentru spălarea echipamentului jucătorilor

La antrenamentul de joi seara al echipei orădene de fotbal s-au prezentat și doi dintre liderii galeriei formației bihorene, care și-au arătat atașamentul și susținerea față de club și de jucători printr-un gest simbolic, acela de a aduce și dărui echipei un săculeț de detergent. Antrenorul Alexandru Pelici și jucătorii au mulțumit suporterilor pentru gestul lor și pentru faptul că sunt aproape de formația orădeană și-n momentele dificile.

Această acțiune a suporterilor s-a produs pe fondul vidului de putere creat după expirarea contractului președintelui Șerban Morcan, singurul care avea drept de semnătură. La reunirea de luni, Pelici a subliniat că, din cauză că nu se pot face plăți, nu a putut fi achiziționat nici măcar detergent pentru spălarea echipamentului jucătorilor.

„Am dorit să fim solidari cu echipa, având în vedere că se antrenează în condițiile date, viitorul echipei fiind incert. Sper ca la întâlnirea cu reprezentanții Consiliului Județean să avem o veste mai bună în ceea ce privește viitorul echipei și stabilirea unei conduceri”, a declarat Daniel Bokor, președintele Asociației Suporterilor.

Antrenorul Alexandru Pelici, împreună cu organizatorul de competiții al clubului, Sergiu Albu, au programată pentru vineri o întâlnire cu vicepreședintele CJ, Ioan Mang, cel care a promis susținerea executivului județean față de echipă și numirea unui nou Consiliu de Administrație, „în zilele următoare”.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 11 Jul. 2014, 15:34 Diverse
Pe aceeași temă