Fotbaliștii din Vale, dependenți de Hi5

19 Jan. 2009, 13:28 Diverse
Fotbaliștii din Vale, dependenți de Hi5

Jucătorii din Valea Jiului sunt dependenți să lege noi prietenii pe site-uri devenite deja arhi cunoscute: hi5 sau netlog. Accesează astfel de site-uri în perioada de cantonament, când nu au liber în oraș.

Tot mai mulți jucători din Valea Jiului sunt dependenți de site-urile cu ajutorul cărora leagă noi prietenii. Astfel site-uri precum hi5 sau netlog nu mai reprezintă o necunoscută pentru „mineri”. De cum încheie conturile cu antrenamentele, ori au puțin timp liber, jucătorii preferă statul la calculator în favoarea unor ieșiri cu prietenii.

 

Nu văd nimic rău în a pune poze pe astfel de situri sau a lega prietenii, chiar ne deconectează”, a spus un jucător de la Minerul.

 

Nici antrenorii nu au nimic împotriva unui astfel de hobby. „Atâta timp cât nu stau prin baruri până noaptea târziu și nu umblă cu alte lucruri ce le-ar putea distruge viața sportivă chiar nu văd nimic rău în astfel de lucruri. Totul sete să nu exagereze pentru că trebuie să-și facă și somnul de frumusețe”, spun tehnicienii din Vale, care le dau voie jucătorilor să vină în cantonamente cu tehnologia modernă, adică laptop-ul.

 

Pe site-uri precum hi5 sau netlog jucătorii postează poze de familie, poze din cariera lor sportivă și își fac o mulțime de prieteni . Astfel jucătorii echipei din liga a patra, Minerul Uricani, pot fi găsiți pe hi5. Aici vedetele locale au postat poze de la meciurile echipei lor , iar pe pagina de prezentare ai surpriza să asculți imnul unei alte echipe, dar nu una oarecare, ci cea mai galonată din România, Steaua.

articol scris de Loredana Juglea

19 Jan. 2009, 13:28 Diverse
Pe aceeași temă