Fost jucător la Extensiv, Slatina și Alba Iulia, decedat la 43 de ani, după ce s-a infectat cu COVID 19

Cosmin STAICU 03 Apr. 2021, 16:23 Diverse
Fost jucător la Extensiv, Slatina și Alba Iulia, decedat la 43 de ani, după ce s-a infectat cu COVID 19

Fostul fotbalist al echipelor Extensiv Craiova, ALRO Slatina şi Apulum Alba Iulia, Cătălin Didu, a încetat din viaţă, la numai 43 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19.

Cătălin Didu a fost confirmat cu noul coronavirus în urmă cu câteva săptămâni şi starea sa părea să se îmbunătăţească, însă vineri, 2 aprilie 2021, a decedat, în urma unui stop cardiorespirator.

Craiovean de origine, Cătălin Didu era şi un suporter fidel al Universităţii Craiova, fiind prezent la stadion la fiecare meci când avea ocazia, alături de fiica sa.

În cariera sa, Cătălin Didu a evoluat, între 1998-2008, la nivelul ligii secunde, la Extensiv Craiova, la Oltul Slatina şi Alro Slatina, cât şi la Apulum Alba Iulia.

În 2005, Cătălin Didu a fost victima unui scandal între componenţii echipei Oltul Slatina, care se întorceau de la un meci la Otopeni, şi suporterii Rapidului. Fanii giuleşteni s-au năpustit atunci pe delegaţia celor de la Slatina, deoarece unul dintre componenţi purta o şapcă pe care era stema Stelei. Cel mai şifonat a fost atunci Cătălin Didu, care a avut un ochi învineţit şi mai multe leziuni.

https://liga2.prosport.ro/special/opinii/opinie-trotineta-nu-a-schimbat-niciodata-un-destin-proiectele-de-stadioane-ale-timisoarei-sabotate-de-principalii-actori-politici-care-s-au-folosit-de-suporteri-in-campania-electorala-19177236

Cosmin STAICU 03 Apr. 2021, 16:23 Diverse
Pe aceeași temă