Federația Română de Fotbal diminuează cu 20 la sută salariile angajaților. Răzvan Burleanu: ”Traversăm o perioadă foarte grea”

Marius ANGHEL 31 Mar. 2020, 20:31 Diverse
Federația Română de Fotbal diminuează cu 20 la sută salariile angajaților. Răzvan Burleanu: ”Traversăm o perioadă foarte grea”

Criza financiară generată de pandemia de coronavirus afectează inclusiv Federația Română de Fotba. Președintele Răzvan Burleanu a anunțat marți, 31 martie, că toți angajații federației vor avea salariile reduse cu 20 la sută.

Angajații FRF lucrează de acasă de circa trei săptămâni, ca urmare a situației de urgență dictate de către președintele României, și se consultă prin videoconferințe. Chiar și așa, Răzvan Burleanu a luat hotărârea ca toate salariile să fie reduse, chiar și ale celor din departamentul tehnic.

”Traversăm o perioadă foarte grea. Nimeni nu știe în acest moment când vom reveni la normal, însă, ceea ce știu este că împreună trebuie să ne luptăm pentru viitorul nostru. După consultările pe care le-am avut cu echipa de management a Federației Române de Fotbal, am luat decizia să reducem pentru toți angajații FRF salariile cu 20 la sută. Această modificare va afecta veniturile fiecăruia, dar sunt momente dificile în care trebuie să rămânem solidari pentru că avem această datorie față de noi înșine și colegii noștri, față de membrii afiliați și parteneri, față de suporteri și, în primul rând, față de viitorul fotbalului românesc”, a spus Răzvan Burleanu, citat de frf.ro.

Competițiile sportive din România nu se vor relua mai devreme de 16 mai. În acest moment, pregătirile ar trebui să înceapă pe 16 aprilie, dacă starea de urgență nu va fi prelungită.

Ședințele comisiilor jurisdicționale rămân suspendate pe termen nelimitat

Altfel, tot astăzi, 31 martie, s-a decis ca activitatea organismelor jurisdicționale ale FRF să fie suspendate în continuare, de această dată pe termen nelimitat.

”Având în vedere situația de urgență instituită prin Decretul prezidențial nr. 195/2020, precum și toate măsurile instituite prin ordonanțele militare 1 – 6, ședințele organismelor jurisdicționale ale FRF rămân suspendate pentru o perioadă nedeterminata, părțile din dosarele aflate pe rol urmând a fi citate pentru noile termene acordate în cauză, imediat ce va fi posibilă reluarea activității”, a anunțat FRF.

Marius ANGHEL 31 Mar. 2020, 20:31 Diverse
Pe aceeași temă