Farul și fotbalul constănțean sunt în doliu! Un simbol al ”marinarilor” a încetat din viață. Mesajul transmis de Viitorul și Farul

Autor: Liga2.ro Publicat: 19 Aug. 2020, 14:17 Actualizat: 19 Aug. 2020, 14:19 Diverse
Farul și fotbalul constănțean sunt în doliu! Un simbol al ”marinarilor” a încetat din viață. Mesajul transmis de Viitorul și Farul

Farul și fotbalul constănțean este în doliu, după ce Constantin Tâlvescu (foto principal, primul din stânga), fost jucător și antrenor la echipa emblemă a orașului de la malul mării, a încetat din viață, astăzi, 19 august, la 84 de ani, a anunțat Ziua de Constanța. Viitorul și mai apoi Farul și-au exprimatul regretul față de dispariția lui Tâlvescu.

A murit Constantin Tâlvescu, simbol al Farului

Constantin Tâlvescu a fost jucător (fundaș central) și antrenor la Farul Constanța, club pe care l-a slujit cu devotament și unde era un simbol, a scris sursa citată mai sus. Ca antrenor s-a remarcat în special ca un neobosit căutător şi şlefuitor de talente, din mâinile sale ieșind generații întregi de jucători.

Tâlvescu a activat la Farul şi ca şef al Centrului de Copii şi Juniori, dar a antrenat şi echipa mare a clubului.

Sicriul cu trupul neînsuflețit se află depus actualmente la Casa Albastră, la etaj, iar înmormântarea va avea loc vineri, la Cimitirul din Palas.

”Rămas bun, Constantin Tâlvescu !
Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și FC Viitorul Constanța regretă trecerea în neființă, la 84 de ani, a fostului antrenor constănțean Constantin Tâlvescu, care a pregătit generații întregi de jucători. Suntem alături de familia fostului tehnician în aceste momente dificile. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Viitorul pe pagina sa de Facebook.

”?️ Familia alb-albastră regretă trecerea în eternitate a celui care a fost și va rămâne unul dintre simbolurile FC Farul, Constantin Tîlvescu. Fost jucător timp de aproape un deceniu la Constanța, căpitan al echipei, antrenor în cadrul Centrului de copii și juniori și la echipa de seniori, și-a lăsat amprenta asupra fotbalului constănțean.
? Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris și Farul pe site-ul de socializare.

Foto: Ziua de Constanța

Autor: Liga2.ro Publicat: 19 Aug. 2020, 14:17 Actualizat: 19 Aug. 2020, 14:19 Diverse
Pe aceeași temă