Erik Lincar are un ”reproș” către părinții săi, pentru faptul că până acum n-a antrenat ca principal în Liga 1

Autor: Cosmin OLTEANU Publicat: 17 Nov. 2020, 11:49 Diverse
Erik Lincar are un ”reproș” către părinții săi, pentru faptul că până acum n-a antrenat ca principal în Liga 1

Erik Lincar (42 de ani), proaspăt demis de la Turris Oltul Turnu Măgurele, a vorbit despre motivul pentru care, până în prezent, nu a pregătit nicio echipă din Liga 1 din postura de antrenor principal.

Până acum, Lincar a antrenat doar echipe din Liga 2 sau 3, iar ]n prima ligă a fost ”secund”.

Erik Lincar a ironizat „motivul” pentru care nu a antrenat în Liga 1 până acum

Erik Lincar a declarat, în mod ironic, că nu a ajuns să antreneze în Liga 1, din cauza faptului că părinții săi nu au avut anumite funcții care să-l „propulseze” și pe el în primul eșalon. Acesta a mărturisit că, în viitor, își dorește să preia o echipă din prima ligă.

”Știi ce îmi pare rău?! Am un lucru să îl reproșez părinților mei. Evident, un reproș între ghilimele. Le reproșez că nu au fost politicieni, senatori, n-au lucrat la firme mari de stat, Romgaz, Transgaz. Tot ce am realizat, am realizat pe munca mea. Niciodată nu a fost cineva care să mă împingă din spate, să mă pună undeva. Pe mine m-au căutat tot timpul cluburi știind traseul meu de antrenor (n.r. – faptul că a reușit promovări din Liga 3 în Liga 2 cu echipele din Mangalia, Măciuca și Turnu Măgurele) și pentru asta sunt foarte mândru. Voi continua să muncesc și îmi doresc ca toată această muncă să se arate cândva la Liga 1”, a declarat Erik Lincar, pentru GSP.

Erik Lincar, fost mijlocaș la Steaua, Panathinaikos, Akratitos (ambele din Grecia), Amkar Perm (Rusia), FC Național, Concordia Chiajna sau Prefab Modelu a antrenat, din postura de antrenor principal, echipele Viitorul Toporu, Inter Clinceni, Callatis Mangalia, CS Hunedoara, Damila Măciuca, Delta Tulcea, CS U Craiova, CSM Râmnicu Vâlcea, Luceafărul Oradea, Academica Clinceni, Turris Oltul Turnu Măgurele și Concordia Chiajna. Antrenor secund a fost la Concordia Chiajna și Juventus București, ambele pe când erau în Liga 1.

Autor: Cosmin OLTEANU Publicat: 17 Nov. 2020, 11:49 Diverse
Pe aceeași temă