Edson revine luni, iar Lee ar putea fi reprimit în lot

Sebastian Siclovan 05 Apr. 2009, 16:17 Diverse
Edson revine luni, iar Lee ar putea fi reprimit în lot

UTA își va completa lotul, la începutul acestei săptămâni, cu atacantul Edson Rolando. Portughezul este așteptat luni seara la Arad, după ce pe parcursul ultimelor două săptămâni a ajuns la un acord cu președintele clubului, Giovanni Catanzariti, în ceea ce privește salariile restante.

 

Edson, care avea de primit șapte salarii și jumătate, în valoare de 74.250 de euro, a acceptat să-și stingă litigiul cu Bătrâna Doamnă în schimbul a 20.000 de euro. De asemenea, atacantul a fost de acord să revină la echipă și să semneze un act adițional, prin care contractul său, valabil încă doi ani, să i se reducă semnificativ. Rămâne ca părțile să se pună de acord vizavi de salariul pe care îl va primi jucătorul în continuare.


„Edson va fi de marți la antrenamente. Este refăcut din punct de vedere medical și poate intra imediat în program. Probabil că are nevoie de câteva zile pentru a recupera din punct de vedere fizic, dar mi-a spus că este pregătit. A și fost prin China, să-și caute echipă, deci s-a antrenat”, a declarat Giovanni Catanzariti.

 

Altfel, tot la începutul săptămânii se va lua o decizie în ceea ce-l privește pe sud-coreeanul Lee Won. Exclus din lot la mijlocul săptămânii trecute din motive disciplinare, după ce-a avut conflicte verbale și fizice cu mai mulți jucători, Lee ar putea fi reprimit, însă hotărârea va fi luată de antrenori, după o consultare cu jucătorii.
 

Sebastian Siclovan 05 Apr. 2009, 16:17 Diverse
Pe aceeași temă