Echipa din Pâncota are talisman: un pui de șoim

Marius ANGHEL 22 Aug. 2014, 18:01 Diverse
Echipa din Pâncota are talisman:** un pui de șoim

Șoimii Pâncota va fi singura echipă din Liga a II-a care va avea o mascotă. În această săptămână, președintele clubului nou-promovat în acest eșalon, Pavel Piroș, a achiziționat de la Grădina Zoologică din Timișoara un pui de șoim, acesta urmând a fi talismanul viu al formației arădene.

Puiul de șoim va fi arătat pâncotanilor astăzi cu prilejul amicalului cu Național Sebiș. Înaintea acestui test, echipa antrenată de Dan Cuedan își va prezenta și lotul.

Au scos trei tipuri de abonamente

În altă ordine de idei, Sport Arad anunță că începând de vineri, 22 august, suporterii echipei Șoimii Pâncota pot achiziționa abonamente pentru întreg sezonul competițional al Ligii a 2-a. Cele trei categorii de abonamente, pentru tribună, peluză și zona VIP, se pun în vânzare la sediul stadionului, iar arădenii au posibilitatea să le ridice și de la sediul SC Piros Security din Arad, situat pe str. Episcopiei la numărul 20. O altă modalitate de a intra în posesia acestora este comanda prin telefon. Numărul la care se poate apela este: 0722355952.

Marius ANGHEL 22 Aug. 2014, 18:01 Diverse
Pe aceeași temă