Dramă în fotbalul brașovean: a murit Gherasim Chioreanu, fost fotbalist la FCM Brașov, Tractorul și ICIM

Adi MARICA 16 Jan. 2022, 11:50 Diverse
Dramă în fotbalul brașovean: a murit Gherasim Chioreanu, fost fotbalist la FCM Brașov, Tractorul și ICIM

Gherasim Chioreanu (foto principal, cu tricou în dungi), fostul mijlocaș al echipelor FCM Brașov, Tractorul și ICIM, s-a stins din viață aseară, la vârsta de 66 de ani. Anunțul a fost făcut de Vasile Bența, fostul coleg al lui Chioreanu.

”Chioreanu a murit aseară în spital. S-a confruntat cu probleme medicale în ultima perioada. Sâmbătă dimineață a intrat în comă și nu a mai putut fi salvat. Drum lin printre stele, Sile! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a spus Vasile Bența (foto principal, în picioare, lângă Chioreanu, alături de Aurelian Beleaua și Gicu Clipa).

Dorel Mezei, fost coleg cu Chioreanu la ICIM este devastat de moartea bunului său prieten. ”Plâng încontinuu de aseară. Prea multe a tras Sile în ultimii ani. Mai întâi și-a pierdut fata, ucisă în 2015. A făcut diabet, a pierdut un rinichi, apoi leucemie… Sile a fost un suflet imens, nu a făcut rău nimănui. O mare pierdere”, a spus Mezei.

Ioan Naghi si Vasile Gherghe, foștii colegi de la Steagul Roșu, au primit cu mare durere această veste, transmițând sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Chioreanu a început fotbalul la Tractorul, apoi la începutul anilor ’80 a jucat la FCM Brasov (foto, poza de grup, când președinte era Dumitru Dragomir), iar cariera de fotbalist și-a încheiat-o la ICIM, unde a devenit ulterior conducător.

Adi MARICA 16 Jan. 2022, 11:50 Diverse
Pe aceeași temă