Dragoș Nedelcu are o clonă la Farul. Cadoul primit de echipa lui Ciprian Marica de la FRF

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 06 Mar. 2019, 14:32 Actualizat: 06 Mar. 2019, 14:33 Diverse

FC Farul Constanța, așa cum se autointitulează echipa de Liga 2 SSC Farul Constanța, a postat pe contul oficial de Instagram cadoul pe care l-a primit de la Federația Română de Fotbal. Așa cum spun și cei de la echipa de la malul Mării Negre unde principal finanțator este Ciprian Marica, deținătorul brandului FC Farul, pe adresa clubului a ajuns o machetă, în mărime naturală, a fostului jucător al formației FC Farul și actualul mijlocaș al vicecampioanei României, Dragoș Nedelcu. 

FRF a inițiat o campanie, intitulată Modele și recunoștință, prin care a făcut jucătorilor naționalei under 21, calificate la Campionatul European din 2019, machete în mărime naturală și pe care le-au distribuit în toată țara. Cum Dragoș Nedelcu (22 de ani) a început fotbalul la FC Farul, actuala echipă din Constanța, care din vară vrea să preia cunoscutul brand, a primit, la rândul ei macheta cu respectivul jucător.

Mai jos vom reda anunțul integral:

Campania intitulată „Modele și recunoștință” și lansată în urmă cu o săptămână de Federația Română de Fotbal, prin care, în semn de mulțumire pentru faptul că s-a pus preț pe creșterea și dezvoltarea tinerilor, au fost oferite cluburilor din toată țara machete în mărime naturală cu jucătorii care au evoluat în campania de calificare la Campionatul European sub 21 de ani, programat în perioada 16-30 iunie, în Italia și San Marino, a ajuns la FC Farul. 

Pe adresa clubului a sosit macheta cu fostul junior al echipei noastre, Dragoș Nedelcu, plecat către marea performanță de la FC Farul. Macheta este expusă la sediul clubului de la stadionul din strada Primăverii. FC Farul urează lui Dragoș Nedelcu și întregii echipe tricolore mult succes la turneul final al CE 2019 sub 21 ani!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Campania intitulată „Modele și recunoștință” și lansată în urmă cu o săptămână de Federația Română de Fotbal, prin care, în semn de mulțumire pentru faptul că s-a pus preț pe creșterea și dezvoltarea tinerilor, au fost oferite cluburilor din toată țara machete în mărime naturală cu jucătorii care au evoluat în campania de calificare la Campionatul European sub 21 de ani, programat în perioada 16-30 iunie, în Italia și San Marino, a ajuns la FC Farul. Pe adresa clubului a sosit macheta cu fostul junior al echipei noastre, Dragoș Nedelcu, plecat către marea performanță de la FC Farul. Macheta este expusă la sediul clubului de la stadionul din strada Primăverii. FC Farul urează lui Dragoș Nedelcu și întregii echipe tricolore mult succes la turneul final al CE 2019 sub 21 ani! #fcfarulconstanta #farulconstanta #constanta #ilovefarul #forzafarul #legendelealbalbastru

A post shared by FC Farul Constanța (@fcfarulconstanta) on

România U21 va susține două amicale până la debutul la EURO 2019

Federația Română de Fotbal a anunțat, marți, orele și locurile de disputare ale celor două partide amicale pe care echipa națională de tineret le va juca în stagiul de pregătire din Spania.

Primul joc, contra reprezentativei similare a Spaniei, se va disputa joi, 21 martie, la Granada, pe arena „Nuevo Estadio de Los Carmenes”, începând cu ora locală 18:45 (19:45, în România). A doua partidă, contra Danemarcei, se va juca luni, 25 martie, la „Marbella Football Center”, de la ora 18:00 (19:00, în România).

Opt tineri jucători care evoluează în străinătate au fost convocați de Rădoi pentru meciurile amicale cu Spania și Danemarca : Ionuț Radu (Genoa FC/Italia), Vlad Dragomir (Perugia/Italia), Mihai Dobre (Yeovil/Anglia), Adrian Petre (Esbjerg fB/Danemarca), Alexandru Pașcanu (Leicester/Anglia), Marco Dulca (Swansea City/Anglia), Andrei Rațiu (Villarreal/Spania) și Claudiu Micovschi (Genoa FC/Italia).

Echipa U21 a României este calificată la Campionatul European din acest an. Tricolorii mici fac parte din grupa C, alături de Anglia, Franța și Croația.

Programul grupei C:

18 iunie 2019: România – Croația (San Marino, 19:30), Anglia – Franța (Cesena, 22:00)
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franța – Croația (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franța – România (Cesena, 22:00), Croația – Anglia (San Marino, 22:00)

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 06 Mar. 2019, 14:32 Actualizat: 06 Mar. 2019, 14:33 Diverse
Pe aceeași temă