Doliu la Petrolul! A încetat din viață Ghiță Gruber, un fost jucător important al clubului ploieștean

Marius ANGHEL 02 Mar. 2022, 18:03 Diverse
Doliu la Petrolul! A încetat din viață Ghiță Gruber, un fost jucător important al clubului ploieștean

Doliu pentru Petrolul Ploiești! Clubul prahovean a anunțat astăzi, 2 martie 2022, că un fost jucător important al echipei a încetat din viață. Este vorba despre Gheorghe Gruber, care avea 73 ani.

A murit Ghiță Gruber

Ghiță Gruber, așa cum era cunoscut, s-a născut la Cluj-Napoca, însă s-a mutat la Ploiești din 1967. Pentru Petrolul a debutat într-un meci cu Rapid, în 1968, și a evoluat până în 1975, ulterior trecând pe la Metalul Plopeni. După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, Gruber a fost antrenor la Metalul Plopeni și Petrolistul Boldești, dar a activat și în cadrul clubului ”găzar”.

”S-a stins din viață Gheorghe Gruber (73 ani), fost jucător important al Petrolului, cu 160 de meciuri disputate pentru clubul nostru la nivel de prim-eșalon.

Născut la Cluj Napoca, dar stabilit din 1967 la Ploiești, Ghiță Gruber, așa cum era cunoscut, a debutat pentru Petrolul pe 11 august 1968, într-o confruntare cu Rapid București. A îmbrăcat tricoul „găzarilor” până în 1975, după care a trecut la Metalul Plopeni, formație la care avea, de altfel, să-și încheie cariera nouă ani mai târziu.

A fost, ulterior, antrenor la Metalul Plopeni și Petrolistul Boldești, iar mai apoi, ani buni, a lucrat în cadrul clubului Petrolul Ploiești.

Condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a informat Petrolul Ploiești pe site-ul oficial.

Sursă foto principal: cartea „Petrolul Ploiești, formațiile din meciurile oficiale de fotbal 1972-2019”, autor Romeo Ionescu

Marius ANGHEL 02 Mar. 2022, 18:03 Diverse
Pe aceeași temă