Dan Alexa are planuri cu altă echipă după ce promovează cu Dunărea în Liga 1. „Mă leagă foarte multe de acest loc și nu-mi place mediocritatea în care se află”

Marius ANGHEL 12 Apr. 2018, 23:00 Diverse

Dan Alexa (38 de ani) e lider cu Dunărea Călărași în campionatul Ligii 2 și e foarte aproape de promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc. „Chirurgul” are și alte planuri mari din vară, dar care nu au legătură cu echipa pe care o antrenează în acest moment.

Prezent de Paște acasă, la Caransebeș, Alexa nu a exclus ca din vară să se ocupe de destinele echipei locale, Viitorul, care acum se situează pe locul 2 în clasamentul Ligii a 4-a Caraș-Severin.

„Voi avea o discuție cu Felix Borcean (n.r. – primarul Caransebeșului), care este unul dintre prietenii mei foarte buni și pe care îl apreciez mult. Mă gândesc să ajut orașul, aici am început fotbalul, la Caransebeș sunt acasă, mă leagă foarte multe de acest loc, și nu-mi place mediocritatea în care se află fotbalul de aici. Cred că pentru Caransebeș este prea puțin să aibă o echipă în Liga a 4-a și care să nici nu promoveze. Probabil că în vară am să vin câteva zile acasă și atunci voi vorbi cu el. Vreau să văd care e situația, ce se dorește, fiindcă acum, din câte am înțeles, Caransebeșul a ieșit din obiectivul promovării, beneficiind totuși de condiții mult mai bune decât au fost anul trecut. Aș dori să mă implic și financiar, dar și logistic”, a spus Dan Alexa, citat de realitateasportiva.net, care nu se va implica însă și ca antrenor.

Fost fotbalist, printre altele, la Poli Timișoara, Dinamo, Universitatea Craiova și Rapid și-a încheiat cariera chiar la Viitorul Caransebeș, pe 17 iunie 2017, la meciul cu Șurianu Sebeș, din prima manșă a barajului de promovare în Liga a 3-a.

Dan Alexa s-a mai implicat la echipa orașului natal în urmă cu câțiva ani, atunci când FC Caransebeș reușea să promoveze în Liga 2, în 2014.

Marius ANGHEL 12 Apr. 2018, 23:00 Diverse
Pe aceeași temă