CSM Bistrița cere în instanță stadionul Gloriei

Marius ANGHEL 19 Mar. 2014, 13:02 Diverse
CSM Bistrița** cere în instanță stadionul Gloriei

Clubul Sportiv Municipal Bistrița face primii pași în instanță pentru a lămuri problema stadionului. În dosarul 570 înregistrat în 12 martie, clubul condus de Adrian Moldovan și statul român reprezentat prin Ministerul Tineretului și Sportului se îndreaptă împotriva celor care revendică în acest moment părți din stadion. În baza unui inventar al domeniului public realizat de Ministerul Finanțelor, CSM Bistrița cere în instanță stadionul din parc plus terenul de sub magazinul LIDL, înstrăinat de Gloria în anii 90.

Concret, în dosar apare printre pârâți numele Gloriei, care susține că deține părți importante din stadion, dar și al societăților comerciale LIDL sau Comelf, ultima fiind cea care ar avea în proprietate în acest moment terenurile sintetice de lângă Casa Armatei.

De asemenea, CSM se îndreaptă împotriva persoanelor fizice Florian Coșoiu, Dana Coșoiu și Teodor Florea, care administrează terenurile de tenis, dar și împotriva Administrației Finanțelor Publice care are toate drepturile asupra gazonului central.

„Am stabilit la ultima întâlnire dintre Gloria, primărie și noi, că rămâne să decidă instanța cine are drept de proprietate asupra stadionului. CSM a făcut aceste demersuri prin care revendică niște bunuri imobiliare ce apar în dreptul ei la ultimul inventar al domeniilor statului”, a declarat Adrian Moldovan.

Sursa: Sportul bistrițean

Marius ANGHEL 19 Mar. 2014, 13:02 Diverse
Pe aceeași temă