Costel Enache și stafful său de la Poli Iași au făcut spectacol într-un meci demonstrativ

Narcis POHOAȚĂ 22 Jul. 2021, 16:41 Diverse

Antrenorul Politehnicii Iași, Costel Enache, și secunzii săi, Adrian Senin, Cristian Ungureanu și Constantin Bădan, alături de team-managerul Marius Onofraș au făcut spectacol, miercuri seară, într-un meci demonstrativ disputat cu prilejul festivității de final de sezon a Diviziei Galactice de Bahlui la minifotbal.

Reprezentanții Politehnicii Iași, alături de primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, și de directorul Academiei din Copou, Nucu Antohi, au făcut parte dintr-o selecționată a fostelor glorii fotbalistice și ale minifotbalului ieșean (antrenor Adi Cotan, fost fotbalist la Poli Iași) care s-a impus cu scorul de 4-2 (1-1) în fața unei echipe a managerilor echipelor participante în DGB Iași.

Trei din cele patru goluri ale echipei lui Costel Enache au fost marcate de secunzii Adrian Senin (2) și Cristian Ungureanu, a patra reușită fiind semnată de Cristian Pricop, în timp ce golurile formației managerilor au fost marcate de Vali Stroeștean și Ștefan Corneanu.

”Mă bucur mult pentru invitația la acest eveniment. A fost o perioadă grea, foarte încărcată și acest meci a fost un bun prilej de a mă destinde puțin alături de colegii mei. Mi-a făcut mare plăcere să fiu alături de minifotbalul ieșean”, a declarat antrenorul Politehnicii Iași, Costel Enache.

Meciul a fost condus de arbitrii Vlad Ciobanu, ecuson FIFA din Iași, șeful Comisiei Județene a Arbitrilor Iași și Vlad Baban, arbitru de Liga 2.

După meciul demonstrativ, organizatorii Dan Ștefan Cojocaru și Paul Costaș au oferit premii constând în diplome, trofee și medalii echipelor participante, iar jucătorii celor două campioane ale sezonului, Real Yry Team (Liga Magică), respectiv ACS Viitorul 2018 (Liga Speranței), au primit tricourile de campioni.

Seara s-a încheiat cu un frumos foc de artificii și cu un spectacol de lasere.

 

Narcis POHOAȚĂ 22 Jul. 2021, 16:41 Diverse
Pe aceeași temă