Copos: „Aștept motivarea deciziei, pentru a face demersurile de reparare a unei hotărâri nedrepte”

Marius ANGHEL 07 Mar. 2014, 16:06 Diverse
Copos:**

Fostul acționar majoritar al FC Rapid George Copos și-a reafirmat nevinovăția în cazul transferurilor pentru care a fost condamnat, precizând totdată că așteaptă motivarea sentinței dictate de Curtea de Apel București, pentru a face demersurile legale în vederea reparării unei hotărâri nedrepte.

„Informez opinia publică asupra faptului că mă voi conforma întrutotul obligațiilor ce îmi revin în urma pronunțării deciziei mai sus amintite. Cu toate acestea, îmi exprim surprinderea față de decizia Curții de Apel București întrucât mă consider nevinovat. Sunt nevinovat pentru că nu am săvârșit nicio faptă penală și mă așteptam ca hotărârea de achitare pronunțată de Tribunalul Municipiului București să fi fost menținută de Curtea de Apel București. În consecință, continui să îmi afirm nevinovăția. Aștept motivarea deciziei de condamnare pentru a face demersuri legale necesare în vederea reparării acestei hotărâri profund nedrepte. Doresc să îmi asigur angajații și partenerii de afaceri că toate angajamentele asumate de societățile comerciale membre ale Holdingului ANA vor fi respectate cu loialitate”, a afirmat Copos, într-o postare pe blogul său.

George Copos a fost condamnat, marți, de Curtea de Apel București, la trei ani și opt luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. El a fost încarcerat în aceeași zi la Penitenciarul Rahova.

Articol scris de Adrian Petculescu (Mediafax)

Marius ANGHEL 07 Mar. 2014, 16:06 Diverse
Pe aceeași temă