Contre în Bănie! Documentele care arată că Adrian Mititelu a cerut oficial ca echipa sa să joace pe Extensiv și ”Ion Oblemenco”, dar a fost blocat de autoritățile locale | EXCLUSIV

Daniel VLAD 23 May. 2020, 11:57 Diverse
Contre în Bănie! Documentele care arată că Adrian Mititelu a cerut oficial ca echipa sa să joace pe Extensiv și ”Ion Oblemenco”, dar a fost blocat de autoritățile locale | EXCLUSIV

Bănia fotbalistică este pe un butoi de pulbere, iar angajații lui Mihai Rotaru, patronul clubului U Craiova, cel din Liga 1, sunt în alertă maximă, după ce ”FC U” Craiova a promovat în Liga 2 în urma deciziei FRF de a ”îngheța” sezonul de Liga 3 și au promis că aproape în fiecare zi vor dezvălui detalii despre Adrian Mititelu, finanțatorul acestei din urmă formații.

Vineri, clubul lui Mihai Rotaru a emis un nou comunicat în care spune că patronul ”FCU” a vrut mai mereu să plece cu echipa sa din Craiova, ba chiar nici măcar pe stadionul Extensiv nu a fost interesat să joace, deoarece nu a făcut niciodată vreun demers.

”Ulterior și până în prezent am închiriat an de an stadionul „Extensiv” pentru a-și desfășura activitatea echipa a doua sau grupele de juniori ale Universității Craiova. An de an, deoarece stadionul este proprietatea unei firme aflate în faliment iar legea nu permite închirierea pentru o perioadă mai mare de timp. An de an, Știința a urmat o procedură publică, deschisă oricărui doritor, cu toate cărțile la vedere.

An de an, Mititelu a știut de această procedură dar niciodată nu a fost interesat să participe și nu a depus o ofertă pentru a-și desfășura activitatea pe stadionul „Extensiv”. Inclusiv în acest an”, se arată în comunicatul emis, vineri, de U Craiova, echipa din Liga 1.

Documentele care dovedesc că Adrian Mititelu a cerut oficial să joace pe Extensiv și pe Ion Oblemenco, dar a fost blocat de autoritățile locale

Însă, deși oficialii Craiovei lui Mihai Rotaru au spus că Adrian Mititelu nu a fost interesat să joace nici măcar pe Extensiv, ProSport a intrat în posesia unor documente în care se pot observa demersurile pe care Adrian Mititelu le-a făcut prin intermediul fiului său, în calitate de administrator, Adrian Gigi Mititelu.

Adrian Mititelu a făcut o primă solicitare, pentru stadionul Extensiv, către EXTENSIV COM / PREST INSOLV IUPRL, la data de 16.04.2018, în care a semnalat că nu este ok să i se dea celor de la ”CSU” dreptul de folosință pentru acest stadion, pentru echipa a doua și grupele de juniori, fără licitație publică. ”FCU” voia să joace și ea pe această arenă.

Ulterior, Adrian Mititelu a semnalat problemele pe care le întâmpină la stadionul Extensiv și către Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Craiova și a cerut la ANAF să cerceteze cum se poate ca ”CSU” să joace pe această arenă. Punerea la dispoziție a bunului în mod exclusiv către U Craiova din Liga 1 pentru o sumă de bani limitată a fost considerată de ”FCU” o gravă încălcare a legii.

Nu în ultimul rând, Adrian Mititelu a cerut să i se dea dreptul echipei sale să joace pe stadionul Oblemenco, dar acolo Primăria Craiova i-a transmis printr-o înștiințare că cererea a fost refuzată.

Daniel VLAD 23 May. 2020, 11:57 Diverse
Pe aceeași temă