Clubul Sportiv condus de Pavel Badea a solicitat renunțarea la procesul pentru palmaresul Universitatea Craiova!

Daniel VLAD 11 Jun. 2020, 17:19 Diverse
Clubul Sportiv condus de Pavel Badea a solicitat renunțarea la procesul pentru palmaresul Universitatea Craiova!

Pavel Badea (53 de ani) este „părintele spiritual” al proiectului actualei echipe a Craiovei din Liga 1, însă formația lui Mihai Rotaru nu beneficiază de palmaresul Universității Craiova, deoarece Clubul Sportiv condus de fostul căpitan al Științei, cel care a făcut o asociere cu clubul din prima ligă, nu a reușit să îl obțină în instanță în procesul cu ”FC U” nici la Tribunalul Dolj, dar nici la Curtea de Apel de la Timișoara.

Cele două instanțe de judecată au dat câștig de cauză FC Universitatea Craiova, iar conform unei decizii luate de FIFA actuala echipă U Craiova 1948 SA antrenată de Eugen Trică este continuatoarea de drept a echipei intrate în faliment în 2014. Adrian Mititelu a fost pus să plătească de către FIFA, lucru care s-a și întâmplat, niște datorii de peste 80.000 de euro față de Josh Mitchell, cel care a jucat în urmă cu peste 10 ani la FC Universitatea Craiova.

Tot FIFA a mai hotărât că Mititelu trebuie să achite 275.500 de euro altor doi foști fotbaliști ai Universității, Rose și Baird. În cazul lui Rose este vorba despre suma de 90.000 de dolari și 3.000 de euro. În schimb, suma e mai mare la Baird, 165.000 de dolari. La acești bani se mai adaugă o amendă în valoare de 17.500 franci elvețieni, drept penalități financiare. Datoriile n-au fost însă achitate de Mititelu, ca în cazul lui Mitchell.

Clubul Sportiv condus de Pavel Badea a solicitat renunțarea la procesul pentru palmaresul Universității Craiova!

Revenind la ”lupta” pentru palmares, avocatul clubului condus de Pavel Badea a decis să ceară în cursul zilei de joi, la Înainta Curte de Casație și Justiție, renunțarea la procesul pentru palmares, iar conducerea ”FCU” a dat următorul comunicat:

„RECURS PROCES PALMARES ICCJ

Astazi a avut loc sedinta de judecata in recursul declarat de Clubul Sportiv de Drept Public Universitatea din Craiova impotriva deciziei Curtii de Apel Timisoara prin care s-a confirmat definitiv ca FC UNIVERSITATEA CRAIOVA este continuatoarea si detinatoarea palmaresului sportiv a echipei de fotbal istorice UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Precizam faptul ca, in acest proces Clubul Sportiv de Drept Public Universitatea din Craiova este reprezentat de avocatul Mihai Maxim, care este in fapt locotenentul lui Rotaru Mihai, implicat impreuna cu acesta in mai multe dosare penale aflate pe rolul Curtii de Apel Craiova, dar si a altor parchete din tara.

La termenul de azi, dupa ce instanta a respins cererea de probatorii, avocatul Maxim a solicitat nici mai mult, nici mai putin RENUNTAREA LA JUDECATA.

Prin urmare, instanta, raportat la Codul de Procedura Civila a dat termen pentru ca parata FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A. prin lichidator, sa raspunda daca este de acord sau nu cu aceasta solicitare, amintim insa ca solicitarea de a renunta la judecata a fost facuta de catre clubul condus de Badea atat la instanta de fond respectiv Tribunalul Dolj, cat si la Curtea de Apel Timisoara, insa de fiecare data FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A. a refuzat o astfel de cerere.

Următorul termen stabilit de instanța este 23 Iulie 2020.

Însă despre ce urmărește Rotaru și Organizația criminala pe care o conduce cu privire la aceasta ultima cerere vom reveni cu precizări”, se arată în comunicat.

Badea a dorit ca Mititelu să nu mai folosească numele de FC Universitatea Craiova!

Însă, între Pavel Badea și Adrian Mititelu sunt și alte procese, iar, recent, Tribunalul București i-a respins directorului Clubului Sportiv cererea ca patronul lui ”FC U” să folosească pe echipamentul de joc și pe produsele din magazin numele de „FC Universitatea”. Instanța a decis că nu are voie să folosească ”Universitatea Craiova”.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/instanta-i-a-interzis-lui-adrian-mititelu-sa-mai-foloseasca-denumirea-universitatea-craiova-19134360

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-lui-adrian-mititelu-dupa-decizia-tribunalului-bucuresti-la-cea-mai-recenta-actiune-in-justitie-a-cs-u-craiova-impotriva-fc-u-nu-am-pierdut-dimpotriva-am-castigat-o-prima-batalie-in-19134381

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-lui-pavel-badea-directorul-csu-dupa-ce-lui-adrian-mititelu-i-s-a-interzis-sa-foloseasca-numele-de-universitatea-craiova-asteptam-sa-vedem-daca-o-sa-fie-respectata-eu-am-inregistra-19134451

https://liga2.prosport.ro/seria-1/motivarea-instantei-nu-ii-interzice-lui-adrian-mititelu-dreptul-de-a-folosi-denumirea-universitatea-craiova-documentul-19134837

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/cs-u-craiova-a-facut-apel-la-decizia-tribunalului-bucuresti-care-nu-i-a-interzis-lui-adrian-mititelu-dreptul-de-a-folosi-numele-fc-universitatea-craiova-exclusiv-19135284

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-solicita-in-mod-public-autoritatilor-locale-sa-o-lase-sa-joace-pe-ion-oblemenco-adrian-mititelu-anunta-ca-obiectivul-echipei-e-promovarea-in-liga-1-19134400

Daniel VLAD 11 Jun. 2020, 17:19 Diverse
Pe aceeași temă