Claudiu Niculescu, premiat cu Diplomă de Excelență pentru performanța din Cupă obținută cu CS Mioveni

Marius ANGHEL, Silviu MIHAI 02 Dec. 2014, 15:46 Diverse

Primăria și Consiliul Local Mioveni au acordat sâmbătă, în cadrul ceremoniei de decer­nare a titlurilor de cetățeni de onoare ai ora­șului, peste 90 de Diplome de Excelență unor personalități ale localității care au avut merite în promovarea numelui Mioveni.   

S-au dat astfel diplome în domeniile: învățământ, medicină, cultural-artistic, culte, administrație, dar și sport. Astfel, în sport, au primit aceste diplome: antrenorii Alexandru Petrescu (echipa de tenis de masă a CS Mioveni), Verginel Popescu (echipa de Judo a CS Mioveni), Liviu Ungureanu (echipa de box a CS Mioveni), Sebastian Ene (echipa de karate a CS Dacia Mioveni 2012), Silvia Purice (echipa de handbal a CS Dacia Mioveni 2012), Viorel Ciobanu (echipa de înot a CS Dacia Mioveni 2012), Filofteia Dumitru (echipa de oină a CS Dacia Mioveni 2012), Claudiu Niculescu (echipa de fotbal a CS Mioveni) și Barbu Pompiliu.

Tehnicianul galben-verzilor a primit această distincție în urma parcursului foarte bun avut cu echipa de fotbal în Cupa României, Claudiu Niculescu reușind performanța, din postura de antrenor al unei echipe de Liga 2, să elimine deținătoarea Cupei în șaisprezecimi, Astra Giurgiu, iar apoi pe Dinamo București.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL, Silviu MIHAI 02 Dec. 2014, 15:46 Diverse
Pe aceeași temă