BNR vrea desființarea Progresului!

23 Jan. 2009, 13:20 Diverse
BNR vrea desființarea Progresului!

După ce timp de două zile jucătorii de la Progresul nu s-au putut antrena, clubul este în pragul desființării.

 

Acționarii SC FC Progresul București SA, după eforturi deosebite făcute la acest început de an, pentru a redresa situația financiară a clubului, astfel încât performanța să poată continua, se confruntă astăzi cu o situație cu totul specială: angajații BNR din Complexul “Cotroceni” refuză să permită accesul lucrătorilor Distrigaz SA în incinta Parcului cu Platani, pentru a verifica și porni instalația de gaze naturale. Astfel, nu se poate derula contractul încheiat între Progresul și Distrigaz Sud, făcând imposibilă desfășurarea activității sportive.

 

„În aceste condiții, este foarte posibil ca un club de fotbal de tradiție din România să se desființeze, după 65 de ani de existență – trimițând astfel în șomaj peste 100 de persoane și destrămând Centrul de Copii, unde activează peste 200 de juniori, centru recunoscut pentru jucătorii de valoare formați aici, de-a lungul timpului.

În condiții de criză economică severă, este încă o lovitură sub centură, provocată de iresponsabilitatea unor angajați ai BNR.

Pe lângă faptul că lezează imaginea unei instituții extrem de importante din România, Banca Națională a României, acest fapt poate aduce grave prejudicii chiar imobilelor proprietatea BNR, care pot suferi daune serioase, în condiții de iarnă, fără încălzire.

Ne rezervăm dreptul de a solicita Primarului General al Municipiului București autorizația pentru un miting, la intrarea principală a Băncii Naționale a României, la care să participe angajații și jucătorii, seniori ca și juniori, antrenorii, acționarii, suporterii toți cei care continuă de ani de zile să activeze sub culorile bleu-albastru ale unui club înființat în 1944 chiar de BNR”, a declarat acționarul Bogdan Tohăneanu.

 

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

23 Jan. 2009, 13:20 Diverse
Pe aceeași temă