Bihor va avea bilete cu loc

22 Jul. 2009, 12:17 Diverse
Bihor va avea bilete cu loc

 

Spectatorii vor avea propriul loc în tribunele FC Bihor. Ionel Danciar, organizatorul de competiții al clubului, a anunțat marți, în cadrul unei conferințe de presă că începând cu următorul campionat clubul va eminte bilete și abonamente pe care va fi notat sectorul, rândul și locul ocupat de fiecare spectator.

 

 

“Vom avea stewarzi care îl vor îndruma pe fiecare spectator către locul său”, a spus Danciar. Organizatorul de competiții a subliniat că măsura este doar în folosul publicului și a fost introdusă la cererea FIFA. “Astfel se vor elimina plimbările pe stadion de la un loc la alt în timpul meciului și fiecare spectator va avea locul său”.

 

Prețul unul bilet de intrare pe stadion rămâne 50 lei, iar abonamentele vor costa 200 lei la tribuna oficială, 150 lei la tribuna întâi și 50 lei în părțile laterale ale tribunei întâi.

 

“Cine va face un calcul va vedea că iese mult mai ieftin cu abonamentul decât dacă își cumpără bilet la fiecare meci”, a declarat Danciar. Spectatorii care și-au cumpărat abonament vor primi din partea clubului cadou un calendar al campionatului, un fanion și un pix inscripționat FC Bihor.

 

La fel ca în anii anteriori, persoanele cu handicap și copiii până la 14 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion. Copiii vor putea sta în tribuna special amenajată pentru ei. “Dacă un părinte vine la stadion cu copilul și are locul 43, iar 42 și 45 sunt ocupate, poate ori să își țină copilul în brațe, ori să îl ducă la tribuna copiilor din lateralul tribunei întâi, în partea dinspre stația de tramvai”, a mai spus Danciu.

 

Organizatorul de competiții a mai declarat că la tribuna zero, situată sub tribuna oficială, vor primi abonamente cu gratuite fostele glorii ale FC Bihor.

 

Sursă: bihoreanul.ro

22 Jul. 2009, 12:17 Diverse
Pe aceeași temă