Banchet pentru vâlceni!

Marius ANGHEL 07 Dec. 2013, 12:52 Diverse

Echipa lui Claudiu Niculescu a sărbătorit  vineri seara, într-un restaurant select din Râmnicu Vâlcea.

La banchetul fotbaliștilor vâlceni au fost prezenți sponsorii echipei, conducerea clubului dar și oficialitățile orașului, primarul Emilian Frâncu și viceprimarul Eduard Vârlan. Atmosfera a fost întreținută de un grup de lăutari, care le-au dedicat melodii patronilor, dar și antrenorului Niculescu.
Primarul Emilian Frâncu a ciocnit un pahar de vin cu toată lumea și a urat succes alb-albaștrilor în tentativa de a promova în Liga I.

„Sunt mândru de echipa municipiului, sunt fericit că prietenul meu, Dan Nițu este coechipierul meu în managementul clubului. Dan Nițu a făcut acum 10 ani pasul în fotbal cu Damila, îi mulțumesc pentru tot ce face, am fost un fan al echipei, anul trecut era o competiție între noi, dar  aceasta a generat valoare. Antrenorul Claudiu Niculescu este nu numai un model, sunt sigur că va face performanță, Vă felicit pentru rezultatele de până acum, vă doresc un final de an frumos, tot binele din lume. Sunt sigur că veți face totul ca să promovăm, râmnicenii merită după mulți ani din nou o echipă în Liga I. Promovarea va fi una dintre dorințele pe care mi le voi pune la cumpăna dintre ani” a spus primarul Emilian Frâncu. 

Senatorul Dan Nițu își dorește și el o promovare în premieră în Liga I. „Ne bucurăm că suntem cu toții împreună să chefuim, am avut rezultate bune, vă felicit pe toți. Se simte că oamenii vin la stadion și cred în proiectul CSM. Noi facem eforturi mari să susținem financiar echipa, iar voi, jucătorii trebuie să dați totul pentru a promova. Orașul Rm. Vâlcea își dorește mult să abă din nou o echipă de Liga I”.

Antrenorul Claudiu Niculescu a fost mulțumit de evoluția echipei. „A fost mulțumitor, locul 2 ne onorează, dar este insuficient, nu am realizat încă nimic, ne așteptă meciuri de foc în primăvară. Avem șanse destul de mari să ne îndeplinim obiectivul propus, promovarea. Vrem transferuri care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul, ne dorim jucători care să ne ajute în partea ofensivă, pentru că trebuie să câștigăm meciurile importante. Sunt de un an la Vâlcea, îmi place orașul, băieții cu care lucrez, îmi doresc să rămân mult timp aici, nu sunt străin, am multe rude aici, mama mea e din acest oraș. Promit că eu, clubul și echipa vom face totul să aducem o mare bucurie fotbalului vâlcean”.

Jucătorii vâlceni vor avea vacanță până pe 13 ianuarie, iar în februarie vor merge în cantonament, cel mai probabil în Ungaria.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 07 Dec. 2013, 12:52 Diverse
Pe aceeași temă