Adrian Mititelu este la un pas să cedeze psihic în lupta cu Mihai Rotaru în procesul pentru palmaresul Universității Craiova. ”Dacă și acum Justiția îi face jocurile, eu voi spune stop!”

Alin GRIGORE 16 Oct. 2020, 14:22 Diverse
Adrian Mititelu este la un pas să cedeze psihic în lupta cu Mihai Rotaru în procesul pentru palmaresul Universității Craiova. ”Dacă și acum Justiția îi face jocurile, eu voi spune stop!”

Adrian Mititelu se luptă de aproape 10 ani pentru a i se face dreptate Universității Craiova, formație care a fost dezafiliată din fotbalul românesc în iulie 2011. De atunci și până în prezent, patronul FC U s-a luptat prin Instanțele din România, a luat-o chiar și de la zero în fotbalul românesc, dar finanțatorul actualului lider al Ligii 2 pare să fi ajuns la capătul puterilor.

Joi dimineață, avocatul lui Adrian Mititelu, Mircea Moise, s-a confruntat la Înalta Curte de Casație și Justiție cu avocații lui Pavel Badea în recursul înaintat de aceștia, după ce Clubul Sportiv Universitatea Craiova a pierdut la Tribunalul Dolj și la Curtea de Apel Timișoara procesul pentru palmaresul Universității Craiova.

După ce ședința respectivă s-a încheiat, judecătorii de la ICCJ au anunțat că rămân în pronunțare, dar după ce în jurul orei 17:00 pe portalul de judecată a apărut că decizia a fost amânată pentru 5 noiembrie, Adrian Mititelu a răbufnit pe pagina sa de Facebook, dar a și anunțat că acest proces este ultimul în care el mai intră dacă nici acum nu i se va face dreptate.

Adrian Mititelu este la un pas să cedeze psihic în lupta cu Mihai Rotaru

Adrian Mititelu este extrem de dezamăgit că judecătorii de la ICCJ nu au luat o decizie finală asupra recursului în cursul zilei de joi.

„Amânarea pronunțării pe Recursul lui Badea este de RAU AUGUR !
Președintele Completului de judecată. magistratul Marian Buda, doljean la origine, fost judecător în cadrul instanțelor craiovene nu avea niciun motiv să amâne pronunțarea atâta timp!
Vă spun direct fară nicio teamă, Buuda si Rotaru sunt pe mana de mult timp. Am dovezi și o să le duc la Secția Special.
Rotaru își dorește cu orice preț casarea hotărârii Curții de Apel Timișoara trimiterea la rejudecare în faza apelului ori poate chiar la fond.
Asta însemnă alți 2- 3 ani de proces.
L-am recuzat pe Buda, iar el s-a abținut formal. Degeaba însa, a ramas in dosar.
Dacă ar fi dorit să nu fie implicat n-ar fi fost nicio problemă sa iasă din cauză, însă a vrut să rămână cu orice preț.
Vreau să știți că Buda este implicat și în procesul cu marca. A dirijat totul din umbră, inclusiv strămutarea de la Craiova la Timișoara a fost manevrată de el.
Oricum soarta ADEVARULUI ȘI A DREPTĂȚII SE VA DECIDE ODATĂ CU ACEASTĂ DECIZIE!
DacĂ Și de data asta justiția îi face jocurile lui Rotaru Eu unul spun stop! A trecut UN DECENIU de când mă lupt prin instanțe cu dreptatea în mână”, a scris Mititelu.

Pe 5 noiembrie este ziua decisivă!

Astfel că, este de urmărit care o să fie decizia judecătorilor de la ICCJ, cea care va fi anunțată la data de 5 noiembrie, dar mai mult ca sigur ”războiul” dintre cele două Craiove din Bănie va continua indiferent de situație.

Mititelu a revenit cu un alt mesaj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jandarmeria-mehedinti-vrea-sa-interzica-accesul-echipei-fc-u-craiova-pe-stadionul-din-drobeta-turnu-severin-din-cauza-suporterilor-au-un-istoric-in-actele-de-violenta-19152356
Alin GRIGORE 16 Oct. 2020, 14:22 Diverse
Pe aceeași temă