Adrian Falub a rupt tăcerea după ultimul meci jucat de Concordia în Liga 1: „Niciodată nu am mai întânit așa ceva”. Ce se întâmplă cu Chiajna, după ce a retrogradat

Marius ANGHEL 03 Jun. 2019, 12:45 Diverse
Adrian Falub a rupt tăcerea după ultimul meci jucat de Concordia în Liga 1:

Adrian Falub a rămas dezamăgit de problemele cu care s-a confruntat la Concordia Chiajna și din cauza cărora, susține antrenorul, clubul a retrogradat în Liga 2. De asemenea, tehnicianul susține că a avut o discuție cu conducerea și i-a fost transmis că echipa nu va avea de suferit. 

Ilfovenii au pierdut și ultimul meci al sezonului, 3-1 cu Gaz Metan, la Mediaș. Falub a recunoscut că medieșenii au meritat titlul de campioană a play-out-ului: „Gaz Metan e de departea cea mai bună echipă, cu jucători de calitate. Merita să câștige play-out-ul. Noi am încercat să jucăm cât am putut de bine. A fost un meci plăcut”, a declarat Falub, pentru DigiSport, la finalul înfrângerii de la Mediaș. 

Falub încă nu știe cum va arăta viitorul său, dar știe că echipa din Chiajna nu va avea de suferit odată retrogradată în Liga 2. „Am avut prea multe probleme ca să ne putem salva de la retrogradare. Mi-am asumat totul, dar trebuie să-și asume și jucătorii. Niciodată în cariera mea nu am mai întâlnit atâtea probleme decât aici. Sunt jucători care s-au antrenat puțini, au avut accidentări pe care nimeni nu le înțelegea.

Din ce am discutat cu președintele, sunt sigur că acest club e bine organizat, e stabil și poate fi un club puternic în sezonul Ligii 2. Am avut o discuție cu domnul președinte și vom vedea ce va fi. Eu sunt antrenor, îmi place să antreneze, e prima dată când nu-mi îndeplinesc obiectivul. Cred că anul viitor va fi o mică Liga 1 în sezonul următor al Ligii 2. Nu mi-am putut imagina aceste lucruri care s-au întâmplat aici. Vreau să mă duc acasă și vedem ce va fi”, a adăugat antrenorul.

Alături de Concordia Chiajna, în Liga 2 a retrogradat și Dunărea Călărași. FC Hermannstadt va juca barajul de menținere/promovare în Liga 1 cu Universitatea Cluj.

Marius ANGHEL 03 Jun. 2019, 12:45 Diverse
Pe aceeași temă