Dinu Gheorghe, despre datoria către Rhema Obed: „Plata se va face, sunt convins că se va rezolva”. FIFA a cerut FRF să-i depuncteze pe Rapid cu 6 puncte

Marius ANGHEL 17 May. 2016, 17:55 Liga 2
Dinu Gheorghe, despre datoria către Rhema Obed:

În pericol să fie depunctați, la solicitarea FIFA din cauza unei datorii către către fostul jucător Rhema Obed, rapidiștii, prin vocea președintelui Dinu Gheorghe, dau asigurări fanilor că această problemă se va rezolva, iar echipei nu vor fi luate punctele și nu va rata promovarea.

„Am și eu speranță, ca toți cei care iubesc Rapidul, că plata se va face. Mai multe trebuie să îl întrebați pe domnul Moraru. Acum sunt convins că se va rezolva, nu putem pentru 63.000 de euro să ratăm o promovare în Liga 1. S-ar putea și azi, s-ar putea și mâine dimineață, noi trebuie să avem ștampila bancară până mâine. Noi trebuie să avem banii și să facem plata, altceva nu mai contează. Eu vă spun că banii vor fi plătiți.

Domnul Moraru a făcut și el cât a putut, că n-a făcut o echipă ca Real Madrid. Dacă nu era domnul Moraru să ia Rapidul de la domnul Zamfir, Rapidul nu mai exista. Vom vedea pe 19 ce decizie dă instanța, dacă va mai fi domnul Moraru patron sau ia Massone echipa. Pentru mine e foarte important să se facă această plată și eu cred că se va face. Sper să ne trezim, pentru a fi promovați din punct de vedere sportiv. Cred că echipele de liga a doua nu au șanse la baraj, în primul rând și din punctul de vedere al programului. La echipă predomină dorința jucătorilor de a evolua în Liga 1, în sezonul viitor”, a declarat Dinu Gheorghe, la DigiSport.

FIFA a somat FRF să-i depuncteze cu 6 puncte pe giuleșteni, din cauza faptului că nu i-a plătit o datorie lui Rhema Obed. Fost jucător al Rapidului în sezonul 2013/14, acesta a dat în judecată la FIFA clubul patronat de Valerii Moraru, pentru a-și recupera o datorie de 63.000 de euro, și a avut câștig de cauză. Rapid a primit un răgaz de 48 de ore pentru a achita creanța.

Articol scris de Andrei PAL (Mediafax)

Marius ANGHEL 17 May. 2016, 17:55 Liga 2
Pe aceeași temă