Dinamo, demersuri pentru ridicarea interdicției la transferuri. Strategia conducerii din ”Ștefan cel Mare” și ce se întâmplă cu licența

Răzvan STÎNGĂ 21 Apr. 2023, 14:42 Liga 2
Dinamo, demersuri pentru ridicarea interdicției la transferuri. Strategia conducerii din ”Ștefan cel Mare” și ce se întâmplă cu licența

Dinamo are ocazia să revină în SuperLiga României după un singur sezon în Liga 2, astfel că interdicția la transferuri e cu atât mai mult o problemă, pentru că, în eventualitatea accederii în prima divizie, trebuie să formeze un lot competitiv. Conducerea face demersuri în acest sens.

Dinamo, demersuri pentru ridicarea interdicției la transferuri

Președintele clubului din ”Ștefan cel Mare”, Andrei Nicolescu, a oferit informații cu privire la situație, anume că în această perioadă se fac anumite planuri pentru ca interdicția la transferuri să fie ridicată. Se dorește ca Dinamo să poată legitima jucători de la finalul lunii iunie.

Totul are legătură cu foștii fotbaliști și angajați, pentru faptul că Dinamo nu i-a plătit, iar până când banii nu vor fi trimiși în conturi, ”câinii” vor avea de suferit din acest punct de vedere.

Andrei Nicolescu, despre situația de la Dinamo: ”Am decis ca interdicția la transferuri să fie ridicată după 30 iunie”

Toată strategia privește și liga în care va juca Dinamo din vară, dacă va urca în prima divizie sau dacă va rămâne, încă un sezon cel puțin, în Liga 2.

Noi am avut niște discuții și am ajuns la concluzia că pentru posturile pe care le vizam și jucătorii pe care îi vizam, efortul acum, în aprilie, ar fi mult prea mare raportat la celelalte nevoi pe care le avea clubul.

Atunci am decis ca interdicția la transferuri să fie ridicată după 30 iunie, astfel încât să ne facem o campanie de transferuri pentru anul viitor așa cum trebuie”, a transmis Andrei Nicolescu la pentru Play Sport, citat de Radio Dinamo 1948.

Eugen Voicu, acționar al clubului Dinamo, informații despre licență

Tot din cauza plăților pe care trebuie să le facă, a datoriilor pe care trebuie să le plătească, Dinamo riscă să nu primească licența. Și aici conducerea lucrează, detalii superficiale fiind oferite de unul dintre acționarii clubului, Eugen Voicu.

Este însă convins că nu vor fi probleme în această privință.

Suntem pe drumul cel bun, se va rezolva această problemă (n.r. – cu licența). Nu avem dubii că vom reuși să facem toate plățile la timp. Din această perspectivă, putem spune că ne-am organizat suficient de bine ca să trecem peste acest hop.

(N.r. – Despre interdicția la transferuri) Vom rezolva și această problemă, interdicția va fi ridicată. Dacă lucrurile nu evoluează în această direcție, suntem pregătiți să ducem mai departe clubul încă un an în Liga 2, fără nicio problemă”, a spus Eugen Voicu, conform Pro TV.

Dinamo, șanse să revină în SuperLiga României

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 38 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea, cu patru puncte mai puțin. Formația lui Ovidiu Burcă a urcat, după a doua etapă, un loc, fiind și peste Unirea Dej, care are 34 de puncte.

În play-off, Dinamo a pierdut un singur meci. A înregistrat o remiză, 1-1 cu Gloria Buzău, acasă, două victorii, 3-0 cu Unirea Dej, în deplasare, și 3-0 cu SC Oțelul, pe teren propriu, iar ulterior a cedat în derby-ul cu Steaua, în deplasare, scor 0-2.

În etapa a 5-a a play-off-ului, Dinamo va primi vizita echipei Politehnica Iași.

Foto principal: George Flușter / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-nu-scapa-de-contestatari-deja-vu-cu-noul-plan-propus-de-rtz-si-votat-in-agc-cine-se-opune-de-data-aceasta-exclusiv-19267417

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-dinamo-cronica-ultra-dinamovistii-au-impresionat-prin-desant-stelistii-au-aprins-stadionul-duelul-mesajelor-a-dat-savoare-derby-ului-fotovideo-exclusiv-19267389

https://liga2.prosport.ro/seria-1/atmosfera-derbyului-steaua-dinamo-a-impresionat-si-in-afara-19267375

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-cum-arata-peluza-in-care-a-stat-galeria-echipei-dinamo-la-derby-ul-cu-steaua-unde-dupa-joc-au-fost-aprinse-mai-multe-focuri-si-s-au-rupt-scaune-19267348

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-talpan-reactie-fata-de-declaratiile-lui-ovidiu-burca-despre-schimbarea-legii-sportului-se-poate-realiza-promovarea-unor-mediocrii-au-dus-fotbalul-romanesc-intr-o-prapastie-in-care-n-19267342

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 21 Apr. 2023, 14:42 Liga 2
Pe aceeași temă