Dică spune că Viitorul vrea mai mult decât promovarea

28 Feb. 2012, 18:32 Liga 2
Dică spune că Viitorul** vrea mai mult decât promovarea

Adus în această iarnă la echipă, Nicolae Dică spune că s-a acomodat bine la Viitorul și că își poate încheia cariera în tricoul echipei patronate de Gheorghe Hagi.

„M-am acomodat ușor la Viitorul. Știam mai mulți jucători și am fost primit foarte bine. Eu consider că nu este o presiune pe mine pentru că am o experiență mai mare. Echipa este cea care trebuie să obțină rezultate nu anumiți jucători să iasă în față. În ceea ce privește promovarea, nu ne putem gândi încă de acum la Liga I. Suntem la 4 puncte în față, dar mai sunt de jucat 15 etape și toate meciurile sunt grele. Nu am fost greu de convins să vin la Viitorul Constanța. Este un proiect foarte frumos aici și mi-a plăcut că nu se dorește doar promovarea. Se vrea ca echipa să obțină performanțe și în Liga I. Eu îmi doresc să mai joc cel puțin trei ani, iar dacă va fi așa, mi-ar plăcea să îmi închei cariera la Viitorul Constanța”, a spus Dică.

Dică a declarat că a fost și a vorbit cu foștii săi colegi de la Steaua, aflați în cantonament la Constanța și, foarte probabil, va fi în tribune la meciul dintre marinari și Steaua de pe „Farul”.

Articol scris de Cristian Banciu
Foto: Alexandru Raita

28 Feb. 2012, 18:32 Liga 2
Pe aceeași temă