Dezamăgire mare la FK Csikszereda. Startul dezastruos de Liga 2 a surprins și echipa în sine. Valentin Suciu: ”Sunt multe motive din cauza cărora am ajuns aici. Am discutat cu conducerea”. Analiza antrenorului

Răzvan STÎNGĂ 04 Sep. 2021, 16:07 Liga 2
Dezamăgire mare la FK Csikszereda. Startul dezastruos de Liga 2 a surprins și echipa în sine. Valentin Suciu: ”Sunt multe motive din cauza cărora am ajuns aici. Am discutat cu conducerea”. Analiza antrenorului

FK Csikszereda are un start de campionat de-a dreptul modest. Anul trecut spera cu șanse reale la promovarea în Liga 1, de această dată, după cinci etape din acest sezon, este pe antepenultimul loc în clasament, cu 0 puncte, un gol marcat și 11 primite.

Valentin Suciu: ”Vrem să remediem situația cât mai repede posibil” 

Începutul slab a surprins pe toată lumea, chiar și echipa FK Csikszereda în sine. Într-o discuție cu Liga2.ro, antrenorul Valentin Suciu a recunoscut că e dezamăgit de ce s-a întâmplat până acum, la fel ca jucătorii și ca oamenii din conducerea clubului.

În această perioadă, au avut loc discuții între Valentin Suciu și conducere, pentru a vedea ce se poate face, pentru ca echipa să iasă din această pasă negativă. ”Principalul” speră ca această pauză de două săptămâni să trezească echipa, pentru că altfel riscă să aibă probleme cu retrogradarea, dacă va continua pe acceași linie.

Una din problemele ciucanilor ar putea fi pricinuită de schimbările din echipa de start. Deși nu s-au produs prea multe veniri la FK Csikszereda, Valentin Suciu a schimbat jumătate din primul 11.

E o dezamăgire, toată lumea e dezamăgită. Nu e startul de sezon pe care l-am așteptat, dar asta este. Trebuie să lucrăm mai mult și mai bine. Sunt mai multe cauze și lucrăm în fiecare zi la aceste teme. Am discutat mai multe aspecte cu conducerea și știm că sunt mai multe motive din cauza cărora am ajuns la nivelul acesta. Vrem să remediem situația cât mai repede posibil.

Nu am adus mulți jucători, e cam același lot, dar dacă ne uităm în primul 11, sunt cinci jucători noi, deci s-au făcut ceva schimbări în prima echipă. E jumătate de prim 11 schimbat. Chiar dacă la nivelul lotului nu am făcut multe schimbări.

Nu cred că vom mai face transferuri. De plecat nu mai pleacă nimeni, de venit nu cred. Nu știu pe cine mai putem să aducem, nu știu ce am putea să mai aducem”, a declarat Valentin Suciu pentru Liga2.ro.

Valentin Suciu: ”Am ajuns în această situație și trebuie să o scoatem la capăt” 

În ceea ce privește obiectivul formației din Miercurea Ciuc, el nu s-a schimbat după cinci etape fără punct luat. Rămâne același, dar Valentin Suciu a afirmat că dacă echipa nu va avea rezultate pozitive, atunci accederea în play-off e, practic, imposibilă.

Dacă ne dorim play-off-ul și vrem mai mult, trebuie să arătăm mai mult. Am fost și lipsiți de șansă în anumite momente, am avut și goluri anulate, unele eronat, dar asta este. Am ajuns în această situație și trebuie să o scoatem la capăt”, a mai declarat Valentin Suciu.

FK Csikszereda, a doua cea mai slabă echipă din Liga 2, după cinci etape. ”Noroc” cu depunctările Astrei

FK Csikszereda e pe antepenultimul loc în Liga 2, pe 18, cu 0 puncte, dar asta pentru că Astra a fost penalizată cu -10 puncte pentru problemele financiare. Altfel, ciucanii ar fi fost pe penultimul loc. Acum, FK Csikszereda le devansează doar pe Unirea Constanța, 0 puncte, dar cu golaveraj mai slab, și pe Astra, -2 puncte.

În etapa a 6-a, FK Csikszereda va juca pe teren propriu, cu Universitatea Cluj.

Foto: Leczki Jozsi (Mediafax Foto), Cătalin Ciupureanu (Sport Pictures) și FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-egoismul-a-costat-steaua-in-amicalul-cu-fc-voluntari-chiar-la-ultima-faza-a-meciului-a-pierdut-cu-ilfovenii-in-urma-unei-lovituri-de-la-11-metri-ratate-19199224

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-s-a-impus-la-limita-in-amicalul-cu-frontiera-curtici-declaratiile-celor-doi-antrenori-19199211

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-valentin-gheorghe-s-a-despartit-de-astra-si-a-semnat-cu-fcsb-mijlocasul-se-va-umple-de-bani-la-vicecampioana-19199189

 

 

Răzvan STÎNGĂ 04 Sep. 2021, 16:07 Liga 2
Pe aceeași temă