Davide Massaro nu mai vrea încă o promovare ratată cu CS Mioveni, deși lupta e aprinsă: ”Suntem o echipă bună, cu un antrenor bun, dar sunt multe cluburi apropiate ca punctaj”

Răzvan STÎNGĂ 16 Feb. 2021, 15:32 Liga 2
Davide Massaro nu mai vrea încă o promovare ratată cu CS Mioveni, deși lupta e aprinsă: ”Suntem o echipă bună, cu un antrenor bun, dar sunt multe cluburi apropiate ca punctaj”

Lupta pentru play-off-ul Ligii 2 se anunță una aprigă, iar la prima vedere, cel puțin 12 echipe pot spera la una din primele șase poziții. CS Mioveni este una dintre ele, fiind acum pe locul al 11-lea, la două puncte de locul 6. Atacantul italian Davide Massaro (23 de ani) are încredere că obiectivul poate fi îndeplinit.

Davide Massaro: ”Avem o şansă mare să promovăm. Suntem o echipă bună cu un antrenor bun” 

În ciuda faptului că recunoaște că în ultimele meciuri ale sezonului regular e nevoie de un parcurs fără greșeală, a adăugat că e nevoie și de jocul rezultatelor. Pentru ca Mioveniul să termine acolo unde vrea, e necesar și ca adversarele să se încurce.

Avem o şansă mare să promovăm. Suntem o echipă bună cu un antrenor bun. Acum, în primele meciuri va fi însă foarte greu deoarece sunt multe echipe apropiate ca punctaj şi fiecare va trage tare să intre în play-off, aşa că va fi un final dificil de sezon. Noi trebuie însă să muncim din greu şi să fim o echipă la fiecare meci”, a declarat italianul, pentru CS Mioveni.

Davide Massaro: ”Faptul că nu am promovat anul trecut a fost o mare deziluzie”

Anul trecut, CS Mioveni a pierdut barajul de promovare-retrogradare pentru Liga 1, în fața celor de la Chindia Târgoviște. Davide Massaro a fost parte din lot și sezonul precedent, dar speră ca măcar de această dată obiectivul să fie îndeplinit.

Nu am o mare dezamăgire sau o mare satisfacţie…. Dar bineînţeles, faptul că nu am promovat a fost o mare deziluzie, dar la acel moment, la scurt timp, am avut şansa să începem un nou campionat şi vom încerca să promovăm în acest an”, a continuat Davide Massaro.

CS Mioveni, la două puncte de locul 6 

În acest moment, între locul 6, Universitatea Cluj, și locul 12, Farul, sunt doar trei puncte. CS Mioveni e pe 11, cu 21 de puncte în 15 meciuri. În ultimul duel din 2020, echipa lui Alexandru Pelici a cedat cu 1-2 pe teren propriu cu Viitorul Pandurii.

În acest an, până la finalul sezonului regular, CS Mioveni mai are două meciuri acasă, cu Fotbal Comuna Recea și Aerostar Bacău, și trei în deplasare, cu CSM Slatina (prima partidă oficială din 2021), U Craiova 1948 SA și Petrolul.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

Răzvan STÎNGĂ 16 Feb. 2021, 15:32 Liga 2
Pe aceeași temă