Daniel Vîrtej și-a îndeplinit visul din copilărie, să marcheze pentru Steaua: ”În familie, toți am fost crescuți în spiritul echipei”. Promisiunea fundașului

Răzvan STÎNGĂ 12 Sep. 2023, 21:18 Liga 2
Daniel Vîrtej și-a îndeplinit visul din copilărie, să marcheze pentru Steaua: ”În familie, toți am fost crescuți în spiritul echipei”. Promisiunea fundașului

Steaua nu a început așa cum își dorea Liga 2, iar după cinci etape are numai 6 puncte, fiind pe locul 9 în clasament. În runda trecută a cedat contra CSC Șelimbăr, scor 2-3, dar pentru ”militari” a punctat, pentru prima dată de la transferul din vară, Daniel Vîrtej, fundaș în vârstă de 25 de ani.

În ciuda eșecului, pentru apărătorul din Râmnicu Sărat a fost un moment special, pentru că a reușit primul gol pentru echipa sa de suflet.

Daniel Vîrtej și-a îndeplinit visul din copilărie: să marcheze pentru Steaua

Daniel Vîrtej a recunoscut faptul că este stelist încă din copilărie, iar simpatia pentru formația din Ghencea i-a fost adusă de părinți. Fundașul a evoluat în ultimul an și jumătate, din februarie 2021, la Gloria Buzău, de unde a plecat în vara trecută și a semnat cu Steaua.

În sezonul precedent, apărătorul a bifat 25 de meciuri în Liga 2 cu tot cu partidele de baraj cu UTA, dar nu a reușit să marcheze. În trecut, a mai jucat la CS Afumați sau Astra 2.

Pentru Steaua are cinci meciuri în acest campionat, fiind integralist.

În continuare ținem capul sus, indiferent de rezultat. Chiar dacă echipa nu s-a omogenizat până acum, am mai spus asta și o repet, suntem mulți jucători noi. Cu timpul, cred că vom face față cu bine. Mai avem nevoie de timp.

În familia mea, toți am fost crescuți în spiritul Stelei, chiar și eu și fratele meu. Suntem fanatici, am urmărit de când a început acest proiect, din Liga 4. Fratele meu a fost în anii trecuți, de un an sau doi, în Peluza Sud și e minunat!

E minunat să te bucuri alături de fani”, a spus Daniel Vîrtej.

https://www.youtube.com/watch?v=IUPTc9Jr2fM

Daniel Vîrtej, impresiile golului marcat în partida CSC Șelimbăr – Steaua

CSC Șelimbăr a obținut, marțea trecută, o nouă victorie și se menține în fotoliul de lider al Ligii 2, cu maximum de puncte, 15. ”Călăreții roșii” s-au impus cu scorul de 3-2, la Cisnădie, în fața Stelei.

Daniel Vîrtej s-a aflat printre marcatori. A redus din diferență cu o lovitură de cap, la centrarea lui Maftei, în minutul 74, dar reușita sa nu a adus nici măcar un punct pentru Steaua, el reușind ultimul gol al confruntării.

A fost un sentiment ciudat, am marcat golul de 3-2, m-am simțit foarte bine, dar am simțit că nu pot aduce un egal echipei. Am marcat prima oară, sper să o mai fac și să adus și victoria”, a mai spus Vîrtej.

Steaua, locul 9 în Liga 2

Steaua ocupă locul 9 în clasamentul Ligii 2, cu 6 puncte acumulate în primele cinci etape, fiind la egalitate cu Chindia, CS Mioveni și Unirea Dej, toate cu un golaveraj inferior. În etapa a 6-a, formația bucureșteană joacă în deplasare la Concordia Chiajna (locul 8, 7 puncte).

Foto: Cătălin Crăciun și Valentin Macrea (Sport Pictures)
Video: Steaua TV

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-i-a-adus-pe-akos-nistor-si-erwin-bloj-19284571

https://liga2.prosport.ro/seria-1/geani-cretu-a-semnat-cu-csm-alexandria-19284570

https://liga2.prosport.ro/special/juniori/george-ogararu-a-cerut-marire-de-salariu-la-csa-steaua-i-a-lasat-pe-toti-masca-in-biroul-superiorilor-luati-din-banii-lui-oprita-exclusiv-19284566

https://liga2.prosport.ro/seria-1/incepe-demolarea-stadionului-nicolae-dobrin-costurile-si-in-cat-timp-terenul-trebuie-sa-fie-pregatit-pentru-construirea-noii-arene-cum-arata-acum-stadionul-din-pitesti-video-19284560

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u19-cu-cinci-jucatori-de-la-echipe-din-liga-2-in-primul-11-si-a-luat-revansa-in-fata-israelului-selectionerul-si-a-titularizat-din-nou-fiul-19284557

Răzvan STÎNGĂ 12 Sep. 2023, 21:18 Liga 2
Pe aceeași temă