Daniel Pancu nu ține supărare pe fanii Rapidului, regretă că n-a renunțat în iarnă la un jucător care făcea ”atmosferă în vestiar” și spune de la ce meci a simțit că nu mai are susținerea șefilor: ”Am văzut fețe triste”

08 Apr. 2020, 20:11 Liga 2
Daniel Pancu nu ține supărare pe fanii Rapidului, regretă că n-a renunțat în iarnă la un jucător care făcea ”atmosferă în vestiar” și spune de la ce meci a simțit că nu mai are susținerea șefilor: ”Am văzut fețe triste”

Daniel Pancu (42 de ani) a fost demis de la Rapid chiar înaintea întreruperii sezonului din cauza pandemiei de coronavirus. Eșecul cu CSM Reșita (scor 0-1), din Regie, i-a fost fatal antrenorului echipei din Giulești, care a fost înlocuit apoi cu Dan Alexa. Pancu spune că a presimțit divorțul de la meciul cu Petrolul, disputat anul trecut, pe 16 noiembrie, în etapa a 12-a, și câștigat cu 1-0 cu gol marcat în minutul 80.

Daniel Pancu: ”Nu am mai avut entuziasm după meciul cu Petrolul”

Daniel Pancu a lăsat Rapid pe locul 6, la două puncte de locul 2, care asigură direct promovarea în Liga 1. Antrenorului pierduse sprijinul suporterilor, cei care la jocul cu Reșița i-au scandat la unison demisia. Pancu spune, însă, că a fost abandonat de conducători încă de la derby-ul cu Petrolul.

„Strict pe rezultate, e o decizie pe care o poți lua ca și conducător. Nu m-am simțit vânat, dar a fost și reacția suporterilor. Normală, dar îndreptată împotriva mea. Eram foarte mulțumit de joc, dar eu am început să mă sting ușor, ușor și nu am mai avut entuziasm după meciul cu Petrolul.

Am văzut fețe triste la conducători și a fost primul semn de întrebare. Am zis: hopa! Plus că nu am avut primă la meciul ăla. Am văzut unul dintre conducatori și pe la emisiuni!”, a spus Daniel Pancu la DigiSport.

”Am prostul obicei să tot acord șanse, șanse, șanse”

Daniel Pancu a spus că are și un mare regret, că nu a luat în iarnă măsuri împotriva unui jucător care i-a stricat vestiarul. Pe suporteri nu poate sta supărat, chiar dacă l-au contestat și i-au scandat demisia.

„Nu sunt dezamăgit de suporteri în niciun caz. Eu sunt dezamăgit de oamenii care au luat decizia asta. Am trecut prin momente grele, mi-aduc aminte de Italia. Practic, într-un an și patru, cinci luni, cât am fost la Rapid, au luat decizia de a mă demite la primul moment în care am fost cu adevărat contestat. Clubul se confruntă în momentul de față cu o mare problemă. E o criză acută de identitate la Rapid”, a declarat Daniel Pancu la DigiSport.

„Ar trebui să fiu mai drastic la anumite decizii. Îmi pare rău că în iarnă n-am renunțat la un jucător, care a făcut atmosferă în vestiar. Asta îmi pot reproșa. Probabil e din cauza lipsei de experiență. Am prostul obicei să tot acord șanse, șanse, șanse. Cel mai greu club de antrenat pentru mine, în toată cariera, va rămâne Rapidul”, a mai declarat fostul mare atacant al naționalei.

Din informațiile ProSport, Daniel Pancu nu mai voia să-i păstreze în lot pentru partea a doua a campionatului pe mijlocașul Facundo Piriz, despre care antrenorul a spus în repetate rânduri că este cel mai valoros jucător care a evoluat vreodată în Liga a 2-a din România. Uruguayanul a evoluat în șase meciuri pentru Rapid după ce a fost adus în timpul campionatului. Până la urmă Piriz a prins lotul pentru cantonamentul din Turcia și a rămas în lot.

https://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/daniel-pancu-a-povestit-cum-a-ratat-transferul-carierei-jose-mourinho-l-a-vrut-la-chelsea-si-porto-am-semnat-un-precontract-19011084

08 Apr. 2020, 20:11 Liga 2
Pe aceeași temă