Daniel Pancu e considerat principalul vinovat pentru ratarea promovării de către Rapid, în opinia lui Florin Manea: ”Băi Daniele, lasă-ne, că te-ai ocupat anul ăsta, ne-ai nenorocit anul ăsta, vrei să ne nenorocești și la anul?” Reproșuri și pentru Victor Angelescu

Autor: Cosmin OLTEANU Publicat: 03 Aug. 2020, 13:21 Actualizat: 03 Aug. 2020, 13:21 Liga 2

Rapid a ratat promovarea în Liga 1 după ce a remizat în ultima partidă din play-off-ului Ligii 2, 1-1 în Regie cu Turris Oltul Turnu Măgurele, însă nici victoria nu ar fi fost îndeajuns.

Florin Manea, fostul director sportiv al echipei din Giulești, a pus neîndeplinirea obiectivului în seama conducerii clubului, mai exact asupra principalului acționar Victor Angelescu, căruia îi reproșează că nu a luat mai devreme decizia de a-l demite pe antrenorul Daniel Pancu, acum președinte în cadrul clubului.

Manea a avut o serie de reproșuri și pentru Pancu.

Florin Manea îi spune lui Daniel Pancu să plece de la Rapid: ”Vrei să ne nenorocești și la anul?”

Florin Manea îl critică pe Daniel Pancu pentru felul în care Rapid s-a prezentat pe întreaga durată a acestui sezon și îi transmite chiar să renunțe la funcția de președinte.

”Băi Daniele, lasă-ne, că te-ai ocupat anul ăsta, ne-ai nenorocit anul ăsta, vrei să ne nenorocești și la anul? Dacă cineva îmi demonstrează mie că eu sau cineva din anturajul meu a luat un euro ca și comision, de azi înainte nu mai vorbesc la nicio televiziune și mă ascund, plec din țară. Problema e că eu în iarnă am făcut un raport, am punctat foarte multe lucruri care nu au fost luate în seamă”, a declarat Florin Manea la ProSport LIVE.

Pancu a fost demis din funcție de antrenor principal după trei meciuri jucate de Rapid în 2020, fix înainte ca sezonul regulat să fie suspendat din cauza pandemiei COVID-19. În momentul demiterii, Rapid ocupa locul 6, la doar două puncte în spatele celor de la CS Mioveni și Turris Oltul, care erau pe pozițiile 2 și 3. În locul lui Pancu a fost numit Dan Alexa, care a condus echipa în cele cinci jocuri din play-off-ul de promovare, unde s-a ratat promovarea.

Manea îl consideră pe Daniel Pancu principalul vinovat pentru ratarea promovării, din cauza modului în care a format lotul: Pentru mine, Pancu este în proporție de 90 la sută vinovat pentru acest eșec, pentru că nu a vrut să colaboreze cu nimeni, a făcut totul de capul lui. În iarnă i-am zis: «Băi, avem nevoie de trei jucători». El mi-a răspuns: «Bun, pleacă, mă, că am rezolvat eu.» și l-a adus pe Copaci și pe Vali Alexandru. Eu am aflat din ziare că i-a adus.”

Angelescu ”nu se pricepe”

Fostul director sportiv al Rapidului susține că transferurile de jucători, din acest sezon, au fost făcute de Daniel Pancu și acționarul Victor Angelescu, despre acesta din urmă spunând că nu se pricepe la fotbal.

”Victor Angelescu este un băiat extraordinar, dar problema lui este că nu se pricepe. El este victima a ceea ce s-a întâmplat la Snagov. Majoritatea transferurilor le-a făcut Angelescu și Daniel”, a mai spus Florin Manea.

Florin Manea: ”Eu am prevăzut ceea ce se va întâmpla”

Manea susține că a fost foarte afectat de eșecul alb-vișiniilor, dar că a prevăzut ceea ce avea să se întâmple.

”N-am dormit mai deloc. În ciuda la tot ce s-a întâmplat, eu îmi doream ca Rapid să promoveze, indiferent de ce probleme au fost. Era și mama la mine și zicea: «Parcă îl vedeam pe tac-tu (n.r. – Nicolae Manea).» Mi s-a făcut și rău după meci. Eu am prevăzut ceea ce se va întâmpla. Tot ceea ce s-a vehiculat despre cearta cu Pancu… Singurul lucru care m-a deranjat a fost că Rapidul avea de suferit. Mulți fani ai Rapidului m-au apelat pe Facebook să spun lucrurilor cu punct și virgulă. Din păcate, acum parcă nici nu-mi mai vine să vorbesc la cât sunt de supărat”, a declarat Florin Manea, în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

https://www.youtube.com/watch?v=hMozJ1Cw9Fs

Ediția ProSport LIVE cu Florin Manea invitat:

ProSport LIVE ? Florin Manea este invitatul lui Victor Vrînceanu. Discutăm despre adevărurile dureroase din spatele ratării promovării de către Rapid și despre ziua „Finalei în Liga 1”: Craiova sau CFR Cluj? Dezbate cu noi! ⚽️

ProSport LIVE ? Florin Manea este invitatul lui Victor Vrînceanu. Discutăm despre adevărurile dureroase din spatele ratării promovării de către Rapid și despre ziua „Finalei în Liga 1”: Universitatea Craiova sau CFR Cluj, cine va fi campioana României? Așteptăm comentariile tale. Dezbate cu noi! ⚽️

Publicată de ProSport pe Duminică, 2 august 2020

CITEȘTE și:

Florin Manea, devastat după ce Rapid a ratat promovarea: „Mi s-a făcut și rău după meci!” | EXCLUSIV ProSport Live

Florin Manea îi compătimește pe fanii Rapidului: „Această galerie merită să fie în Liga 1!”. Critici la adresa conducerii giuleștene: „În viață plătești când faci lucruri anapoda!” | EXCLUSIV ProSport Live

Autor: Cosmin OLTEANU Publicat: 03 Aug. 2020, 13:21 Actualizat: 03 Aug. 2020, 13:21 Liga 2
Pe aceeași temă