Daniel Pancu dă de pământ cu Florin Manea: ”A profitat de dezorganizrea din club. Nu voi mai lucra cu astfel de specimene”

Alin GRIGORE 16 Apr. 2020, 12:50 Liga 2
Daniel Pancu dă de pământ cu Florin Manea: ”A profitat de dezorganizrea din club. Nu voi mai lucra cu astfel de specimene”

Daniel Pancu (42 de ani) i-a dat replica lui Florin Manea (43 de ani), directorul sportiv al clubului Rapid, după ce acesta a declarat zilele trecute că dacă formația giuleșteană nu va promova e vina lui Pancu în proporție de 75 la sută.

„Ce am realizat eu în fotbal el n-a realizat nici până la unghia mea mică. Nici până la mizeria de la unghia mică, dar n-am. A profitat de dezorganizrea din club. Nu voi mai lucra cu astfel de specimene la cluburile la care voi mai activa.

Va fi 100 la sută vina mea dacă nu promovăm. Dacă echipa promovează, meritul meu va fi de 0,2 la sută. Am fost dezamăgit, pentru că am pornit la un drum împreună, alături de conducere”, a declarat antrenorul demis al Rapidului, Daniel Pancu, la DigiSport.

Florin Manea: ”Pancu mi-a spus: «Noi doi o să ne certăm!»”

Conform gsp.ro, Florin Manea a avut o reacție necontrolată la adresa lui Pancu: ”Când am venit la Rapid, am făcut o masă la Snagov. Țin minte că atunci mi-a spus Pancu prima dată: «Noi doi o să ne certăm!». L-am întrebat de ce. Mi-a zis: «Modul în care gândești tu mie nu-mi place». Am pus-o pe seama euforiei de moment a lucrurilor, dar din păcate a avut dreptate. Am ajuns să ne certăm.”

Astăzi, 16 aprilie, Florin Manea împlinește 44 de ani.

Nici Dan Alexa n-are liniște la Rapid

Nici noul antrenor Dan Alexa pare să nu aibă liniște la Rapid. Sursele ProSport din anturajul clubului susțin că situația de la Rapid, deși sezonul este oprit momentan, devine din ce în ce mai tensionată.

Șefii giuleștenilor ar fi nemulțumiți că Dan Alexa încearcă să pună presiune pe conducere rostind numele unor fotbaliști care câștigă salarii uriașe și care nu ar avea cum să ajungă prea curând la gruparea vișinie, în loc să continue strategia promovării jucătorilor tineri și talentați.

În plus, cuvintele de laudă pe care le-ar fi rostit la adresa fostului tehnician, Daniel Pancu, într-un moment în care galeria era și așa în conflict cu investitorii de la Rapid, au cântărit și ele la actuala stare de fapt.

Contactat de ProSport, Dan Alexa a negat că ar avea vreun conflict cu șefii săi.

„Cineva are interesul să creeze această presiune. Eu vorbeam frumos de Pancu și dacă nu l-aș fi cunoscut. Despre transferuri am vorbit la modul general, cine nu și-ar dori nume ca Budescu sau Fabbrini la echipă? Sunt de trei zile în București și am stat numai cu ei. Chiar acum am plecat de la o discuție cu ei și râdeam. Nu suntem certați. De transferuri vom discuta mai multe când vom fi în Liga 1!”, a declarat Alexa pentru ProSport.

În acest moment, după desfășurarea a 24 de etape în acest sezon de Liga 2, Rapid ocupă locul 6, cu 37 de puncte, la egalitate cu Metaloglobus și la două puncte sub ocupantele pozițiilor 2 și 3, ocupate de CS Mioveni, respectiv Turris Oltul Turnu Măgurele.

Alin GRIGORE 16 Apr. 2020, 12:50 Liga 2
Pe aceeași temă