Daniel Oprița vrea să scoată Steaua din pasa proastă cu o victorie cu Concordia Chiajna: ”Nu trebuie să mai vorbim de meciul trecut, la orice echipă sunt accidente”. ”Militarii”, două puncte în ultimele trei etape

Răzvan STÎNGĂ 21 Apr. 2022, 21:23 Liga 2
Daniel Oprița vrea să scoată Steaua din pasa proastă cu o victorie cu Concordia Chiajna: ”Nu trebuie să mai vorbim de meciul trecut, la orice echipă sunt accidente”. ”Militarii”, două puncte în ultimele trei etape

Steaua încearcă să dea uitării ultimele trei meciuri din Liga 2, în care a luat doar două puncte. Vrea victoria în partida cu Concordia Chiajna, de sâmbătă, care ar putea să îi asigure, în mare măsură, și locul 4 în play-off la finalul etapelor rămase de disputat.

Confruntarea programată în Ghencea e văzută de Daniel Oprița ca un moment de descătușare pentru Steaua, care a înregistrat două înfrângeri (0-1 cu ”U” Cluj și 1-4 cu Hermannstadt) și o remiză (0-0 cu Unirea Slobozia) în precedentele trei partide. Eșecul cu sibienii a fost bifat chiar runda trecută, iar antrenorul ”militarilor” a încercat să îi facă pe jucătorii săi să uite respectivul meci.

Daniel Oprița speră la victoria Stelei în partida cu Concordia Chiajna: ”Am discutat cu jucătorii să trecem peste meciul cu Hermannstadt”

Un succes cu Concordia Chiajna i-ar da Stelei posibilitatea să pună un avans de cinci puncte peste ilfoveni, iar locul 4 ar fi, în mare parte, asigurat. Ar mai rămâne apoi patru meciuri din play-off.

Sper ca echipa să fie bine la ora jocului cu Chiajna, pentru că am discutat cu jucătorii să trecem peste meciul cu Hermannstadt, să nu mai vorbim despre el. Asta e, se întâmplă, la orice echipă există accidente. Până la urmă, nici ei nu au avut prea multe ocazii, au dat gol la toate ocaziile.

Sper să fie bine acum, să fi trecut peste meciul trecut. Ne gândim doar la meciul cu Chiajna, care este poate cel mai important meci din play-off pentru noi. Dacă vom câștiga, ne vom distanța și avem șanse mari să terminăm pe locul 4”, a spus Daniel Oprița înaintea duelului cu Concordia Chiajna.

Daniel Oprița, analiza ultimelor trei meciuri jucate de Steaua

În cadrul conferinței de presă premergătoare jocului cu ilfovenii, Oprița a făcut și analiza perioadei nu foarte bune a Stelei, caracterizând ultimele trei dueluri.

Nu mi-aș fi dorit să vină un recul în ultimele meciuri, dar s-a întâmplat lucrul acesta. Până la urmă, din nefericire, în meciurile pe care le-am avut în ultima săptămână, cu deplasarea de la U Cluj, meciul cu Petrolul în care am fost conduși cu 1-0 și nu a fost ușor să întoarcem rezultatul, a fost nevoie ca băieții să depună foarte mult efort.

Am avut deplasarea la Cluj, unde am fost nevoiți să alergăm, să întoarcem rezultatul, dar din păcate nu am reușit. Am presat, am făcut risipă de energie. Apoi am fost la Slobozia, o deplasare grea, iar lotul a fost cam același, același prim 11 am trimis pe teren și s-a văzut”, a mai punctat Daniel Oprița.

Daniel Oprița vrea nouă puncte din nouă în meciurile de acasă

Returul play-off-ului este unul favorabil Stelei, ținând cont de faptul că trei din cinci meciuri vor fi jucate acasă. Daniel Oprița vrea nouă puncte din duelurile din Ghencea, dar și cât mai multe puncte din confruntările de pe teren străin.

Avem mai multe meciuri acasă în returul play-off-ului. Sperăm să luăm nouă puncte, iar din deplasare vom vedea ce vom putea obține. Vom merge în deplasare să jucăm, să luăm cât mai multe puncte”.

După partida cu Concordia Chiajna, Steaua le va mai întâlni acasă pe ”U” Cluj și Unirea Slobozia. În deplasare vor fi jucate meciurile cu Petrolul și FC Hermannstadt.

Stephan Drăghici: ”Nu contează cum vom marca, important e doar să marcăm, să câștigăm”

Stephan Drăghici, prezent și el la conferința de presă alături de Daniel Oprița, e încrezător la rândul său că Steaua va putea învinge Concordia Chiajna. Vrea victoria, dar și un public numeros în confruntarea de sâmbătă.

Sper ca până la ora meciului să fiu cât mai bine. În ceea ce privește golul, nu contează cum îl vom marca, important e doar să marcăm, să câștigăm. Asta e cel mai important.

(N.r. – Despre evoluțiile sale din acest an) De la începutul acestui an am avut evoluții bune și sper să o țin pe această pantă.

(N.r. – Despre fani) Sper să vină în număr cât mai mare, să fie alături de noi și le urăm sărbători fericite. Sper să le dedicăm o victorie”, a spus Drăghici.

Steaua e pe locul 4 în play-off, cu 42 de puncte, în timp ce Concordia Chiajna are cu două puncte mai puțin și ocupă poziția a 5-a. De două ori s-au întâlnit cele două echipe în acest sezon, în campionatul regular și în turul play-off-ului. Au fost două rezultate de egalitate, în primă fază 0-0, iar apoi a fost 2-2.

Foto: Steaua TV și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)
Video: Steaua TV

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-e-imbatabila-acasa-iar-acum-a-stricat-planurile-hermannstadt-ului-adrian-mihalcea-sa-si-dea-lumea-seama-ca-tratam-serios-meciurile-ce-a-spus-de-jocul-contra-conte-19228243

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihalcea-sah-si-la-maldarasanu-fc-hermannstadt-obtine-doar-un-punct-la-slobozia-la-fel-ca-u-cluj-si-steaua-in-play-off-19228242

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vlad-botia-fotbalist-la-fc-brasov-s-a-apucat-de-arbitraj-m-am-gandit-ca-o-sa-mi-prinda-bine-in-viitor-la-cursuri-am-invatat-multe-lucruri-pe-care-nu-le-stiam-desi-joc-fotbal-de-multi-ani-19228177

https://liga2.prosport.ro/seria-1/se-incinge-lupta-in-play-off-se-incing-si-declaratiile-danut-coman-reactie-acida-dupa-insinuarile-lui-denis-ispas-astea-sunt-sicane-ieftine-de-spatele-blocului-19228169

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-incepe-pregatirea-barajului-de-evitare-a-retrogradarii-de-la-jocul-cu-braila-nicolae-croitoru-avem-de-reglat-anumite-probleme-ce-spune-despre-posibilitatea-ca-baraj-19228155

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 21 Apr. 2022, 21:23 Liga 2
Pe aceeași temă